Home » Pressemelding 9.04.2023 fra hele uken i Rydułtowy. Hold deg oppdatert på arrangementer

Pressemelding 9.04.2023 fra hele uken i Rydułtowy. Hold deg oppdatert på arrangementer

by Connie Nielsen

Vi har utarbeidet en ukepresse for deg. Hvis du var for opptatt forrige uke til å holde tritt med Rydułtys informasjon, sjekk nå artiklene som andre lesere likte å lese mellom 2. april og 8. april 2023. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Butikker holder åpent senere på langfredag. Butikkjeder har endret åpningstider. Sjekk hvor og når du skal handle»?

Ukentlig oversikt: Rydułtowy, 9. april 2023. 2.04 – 04.08.2023: Topp 3 artikler

Her er en liste over de mest populære nyhetene fra den siste uken. Har du hatt eller har du hatt muligheten til å lese dem alle?

📢 Butikkene er åpne lenger på langfredag. Butikkjeder har endret åpningstider. Sjekk hvor og når du skal handle

Før påske innførte mange supermarkeder lengre arbeidstid. På grunn av endringene har utvalgte butikker til og med åpent til klokken 23.00 på langfredag. La oss sjekke hvilke tider vi skal handle i Biedronka, Netto, Lidl, Kaufland og Aldi den dagen.

📢 Teologi – etter dette hovedfaget kan du ikke bare være prest. Hvordan ser en teologigrad ut og hvilke universiteter tilbyr den?

Teologi er foreløpig ikke et populært studieretning ved polske universiteter. Mange ser dette området først og fremst gjennom prisme til en prest eller kateket. Dette er imidlertid ikke alle mulige måter. Som en del av de teologiske studiene utforskes kunnskapens hemmeligheter innen kanonisk rett, moral, dogmatikk, bibelsk teologi med mer. Hva kan du gjøre etter teologi og hvordan ser dette studiet ut? På prestefestdagen, altså skjærtorsdag, presenterer vi en kunnskapspille for teologisk studium.

Gi deg selv eller en du er glad i en gave

reklamemateriell for partnere

Ukentlig presse 04/09/2023: 04/02-04/08/2023 Rydułtowy: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi andre artikler som fanget oppmerksomheten til leserne i Rydułtowy forrige uke. Hva var så viktig at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 skihopping. De fikk de høyeste bonusene ved verdensmesterskapet i 2022/23. Vinneren tjente over 2 millioner PLN

De beste skihopperne i verden kan tjene mye penger. I den allerede fullførte sesongen 2022-2023 tok nordmannen Halvor Egner Granerud førsteplassen i denne rangeringen, og vant premier på PLN 444.800.000. sveitsiske franc, dvs. over 2 millioner PLN.

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment