Home » Pressemelding fra Tarnów, 7. juni 2023. Presseomtale – oppsummering av den viktigste informasjonen

Pressemelding fra Tarnów, 7. juni 2023. Presseomtale – oppsummering av den viktigste informasjonen

by Catherine Monroe

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Sjekk ut artiklene våre lesere leste mest i går, 6. juni, i Tarnów. Pass på at du ikke har gått glipp av noe viktig. Har du lest artikkelen: «Spennende løp for horisonten rundt Brzanka?» De naturskjønne rutene har tiltrukket mange jogge- og stavgangsentusiaster til Burzyn. Mange bilder!»?

Liker du rabatter?

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

📢 Det er et arresthus for en mistenkt i brannstiftelsen av en boligblokk på ul. Przemysłowa i Tarnow. Tenne bålet for å hevne seg på en av leietakerne?

Włodzimierz D. fra Tarnów, som er mistenkt for å ha forårsaket brann i en boligblokk på ul. Przemysłowa i Tarnów vil han tilbringe de neste tre månedene i varetekt. Mannen lyttet til aktors påstander og kom også med uttalelser.

📢 Det er her Doda bor. Se hvordan heltinnen fra Opole 2023 Festival-skandalen dekorerte huset elegant. Ta en titt på Dodas luksuriøse leilighet

Dette legger til en populær polsk sanger som følges av over 1,6 millioner internettbrukere på Instagram. Se hvor heltinnen fra Opole-skandalen bygde redet sitt. Sjekk hvilken innredningsstil sangeren liker. Sørg for å sjekke ut Dodas to-etasjers leilighet og se hvordan sangerens luksuriøse hjem i Warszawa ser ut.

📢 23 interessante fakta om Lillepolen. Hvilken landsby inspirerte skaperne av The Witcher? Hvor skal man se etter en klimaanomali? du vil bli overrasket

Lillepolen er full av overraskelser og kan overraske deg på mange måter. Det er også naturlige underverker, verdensberømte monumenter besøkt av turister fra hele verden, unike tradisjoner og regionale spesialiteter verdt å prøve. Vi har funnet for deg 23 interessante fakta om Lillepolen og dets severdigheter som vil forbløffe deg og oppmuntre deg til å reise rundt i regionen. Test kunnskapen din om Lillepolen – hvor mange av disse faktaene visste du allerede?

DU MÅ SE

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

You may also like

Leave a Comment