Home » Presseomtale 4.01.2022 Cieszyn. Les gårsdagens presse og finn ut den viktigste informasjonen fra Cieszyn

Presseomtale 4.01.2022 Cieszyn. Les gårsdagens presse og finn ut den viktigste informasjonen fra Cieszyn

by Gunnar Garfors

Vi har utarbeidet en morgenpresse for deg. Ta en titt på artiklene våre lesere leser oftest i går, 3. november, i Cieszyn. Sørg for at ingenting viktig har gått deg forbi. Har du lest artikkelen: «Disse forbrytelsene sjokkerte hele provinsen. Schlesien i 2021. Forferdelige tragedier for mange familier “?

Pressemagasinet Cieszyn 4.01: Topp 3 artikler fra i går

Her er en liste over gårsdagens mest populære nyheter. Har du hatt sjansen til å lese dem alle?

📢 Disse forbrytelsene sjokkerte hele provinsen. Schlesien i 2021. Forferdelige tragedier for mange familier

I 2021 i provinsen Schlesia var det mange voldelige forbrytelser. De mest kjente sakene inkluderer trippeldrapet i Borowce og det pågående søket etter mistenkte Jacek Jaworek, samt kidnappingen fra lekeplassen og drapet på den 11 år gamle Sebastian fra Katowice. Klikk på «Se galleri» og se hvilke forbrytelser som allerede er begått.

Liker du rabatter?

📢 LOTOS Cup Kids: regn- og tåkekonkurranse i Wisła

De yngste deltakerne i Nasjonalt program for utvikling av skihopping og norsk kombinasjon – «LOTOS Vi leter etter mesterens etterfølgere» konkurrerte i den andre utgaven av LOTOS Cup Kids-konkurransen på hoppanlegget i Wisła-Centrum .

Les de viktigste nyhetene mer komfortabelt

Markedsføringsmateriell for partnere

Pressemelding 4.01 Cieszyn: Andre arrangementer

Nedenfor presenterer vi de andre artiklene som fanget oppmerksomheten til leserne i går i Cieszyn. Hva var så viktig for deg at du ikke klarte å ta øynene fra det?

📢 Har du diabetes eller insulinresistens? Denne dietten er for deg! Her er helsefordelene ved en diett med lav GI

En diett basert på en lav glykemisk indeks innebærer å innta karbohydratprodukter som sakte øker blodsukkernivået. Verdens helseorganisasjon anbefaler å spise mat med lav glykemisk indeks og redusere eller eliminere matvarer med høy glykemisk indeks. Se gjennom fordelene med en diett med lav GI.

You may also like

Leave a Comment