Home » Prinsesse Charlene savner den store juletradisjonen med barna sine | kongelig

Prinsesse Charlene savner den store juletradisjonen med barna sine | kongelig

by Thure Lindhardt

Prinsesse Charlene har lært seg å «kontrollere» følelser, sier eksperten

Prins Jacques og prinsesse Gabriella, som fylte syv år forrige fredag, hadde tilsyn med den tradisjonelle juletreavdukingen og gaveutdelingen på Monaco-palasset. De bedårende kongebarna pakket seg inn i varme klær og munnmasker mens de delte ut godteri og gaver til jevnaldrende.

Og de var seniormedlemmene i fyrstedømmet under arrangementet, som fant sted 15. desember, fordi verken lederen av Grimaldi-familien, Albert, eller kona Charlene, som er i ferd med å komme seg etter en infeksjon, var til stede.

De unge medlemmene av kongefamilien ble ledsaget av deres tante prinsesse Stéphanie og deres kusiner Louis Ducruet og Camille Gottlieb.

Dette er ikke første gang en av prins Alberts søstre deltar på et offisielt arrangement sammen med den unge prinsen og prinsessen.

3. desember fulgte prinsesse Caroline og hennes sønn Pierre Casiraghi Albert og barna hans til innvielsen av julelandsbyen i Monaco.

Prinsesse Charlenes barn deltok på et arrangement uten foreldrene (Bilde: GETTY)

Prinsesse Gabriella og prins Jacques med tanten prinsesse Stephanie (Bilde: GETTY)

I fjor ble Gabriella og Jacques ledsaget av foreldrene for å overrekke gavene.

Under det engasjementet hadde Charlene en dramatisk halvhauk-frisyre som fikk mange kommentarer og noen ganger kritikk blant kongelige overvåkere.

Til dette svarte prinsessen i et intervju med det franske magasinet Point de Vue tidlig i 2021: «Jada, jeg har nok prøvd de mest varierte frisyrene fra alle medlemmene av kongefamiliene, og jeg skal fortsette. Det er min beslutning.

«Kommentarene fra «Hva i helvete gjør hun?» og «Men det er ikke kongelig!» – Jeg kjenner henne altfor godt.

LES MER: Tenåringsprinsesse Ingrid Alexandra av Norge flyr jagerfly

prinsesse charlene prinz albert barn jacques gabriella nye bilder stephanie de monaco

Prinsesse Gabriella og prins Jacques holder plakater til støtte for Charlene 19. november (Bilde: GETTY)

«Og jeg har ingenting å fortelle deg annet enn at det er 2021 og at i disse urolige, urolige tidene er det andre mye viktigere saker som fortjener vår oppmerksomhet. «

Prinsesse Charlene ble sist sett offentlig i begynnelsen av november da hun returnerte til Monaco etter sitt seks måneder lange opphold i Sør-Afrika.

Hun markerte ankomsten til fyrstedømmet ved å dele et bilde på Instagram-kontoen sin, lent mot Albert og klemte barna hennes.

Bildeteksten lød: «Ha en fin dag i dag. Takk til alle som holder meg sterk!! «

IKKE GÅ GLIPP

prinsesse charlene prinz albert barn jacques gabriella nye bilder stephanie de monaco

Tvillingen fylte syv sist fredag ​​(Bilde: GETTY)

prinsesse charlene prinz albert barn jacques gabriella nye bilder stephanie de monaco

Prinsesse Charlene og prins Jacques i desember 2020 (Bilde: GETTY)

Charlene reiste til Sør-Afrika i mai for å gjøre bevaringsarbeid med stiftelsen hennes.

Mens hun skulle oppholde seg i landet hun vokste opp i i mindre enn to uker, hindret en alvorlig ØNH-infeksjon henne i å fly.

Under sitt seks måneder lange opphold i Sør-Afrika måtte Charlene gjennom flere helbredelsesoperasjoner, den siste 8. oktober.

Under oppholdet i landet snakket hun ofte om at mannen og barna forsvant og sa at hun var i kontakt med dem via videosamtale.

prinsesse charlene prinz albert barn jacques gabriella nye bilder stephanie de monaco

Monarkier i Europa (Bilde: EXPRESS)

Jacques, Gabriella og Albert besøkte også Charlene to ganger om sommeren for å lindre hjemlengselen.

Hennes retur til Monaco i november så ut til å markere slutten på Charlies helseproblemer.

Imidlertid kunngjorde mannen hennes Albert senere samme måned at Charlene hadde valgt å bli tatt opp på et behandlingssenter «utenfor Monaco» etter at hun var «overveldet og ute av stand til å takle offisielle funksjoner, livet generelt eller til og med familielivet».

Albert fortalte også People Magazine at «flere faktorer som er private saker» var resultatet av Charlies nåværende tilstand.

prinsesse charlene prinz albert barn jacques gabriella nye bilder stephanie de monaco

Prinsesse Gabriella på gavebegivenheten (Bilde: GETTY)

Etter å ha kommet seg på en institusjon, gikk Charlene glipp av noen viktige datoer for fyrstedømmet og familien hennes.

Hun feiret ikke Monacos nasjonaldag personlig den 19. november, men de bedårende barna hennes viste at de tenkte på henne mens de holdt håndlagde skilt fra palassets balkong som sa at de elsket og savnet henne.

Forrige uke feiret hun Gabriella og Jacques bursdager ved å dele en serie bilder som viser barna i et rom fullt av dekorasjoner og ballonger og en 7-formet kake.

Hun skrev: «Gratulerer med dagen mine babyer. Takk Gud for at du har velsignet meg med slike fantastiske barn. Jeg er virkelig velsignet. Jeg elsker mamma».

You may also like

Leave a Comment