Home » Prinsessen av Norge forlater sine plikter. Sjamanen Wprost har skylden for alt

Prinsessen av Norge forlater sine plikter. Sjamanen Wprost har skylden for alt

by Connie Nielsen

Den 50 år gamle prinsessen, som er fjerde i rekken av arvefølgen, i juni ble hun forlovet med Durek Varrett. Amerikaneren presenterer seg selv som en sjaman og healer. Forholdet til prinsessen, som skrev bøker om engler, til en mystisk mann var veldig kontroversielt fra starten av.

Prinsessen vil bare være brud

Nå viste det seg at oppgavene til det forlovede paret er ekstremt spennende for Marta Ludwika. «Jeg har bestemt meg for at jeg ikke skal utføre mine offisielle plikter som medlem av kongefamilien på dette tidspunktet» sa Haralds datter. Meldingen lyder at Marta Ludwika i samråd med foreldrene tok en beslutning om å roe ned situasjonen rundt boet.

Slottet har varslet at kong Harald Vs datter vil beholde prinsetittelen. Hun vil imidlertid ikke lenger være involvert i virksomheten til stiftelser som hun tidligere var tilknyttet på grunn av sin funksjon. Tidligere har minst én av organisasjonene annonsert samarbeid med prinsessen.

En sjaman som frier til en prinsesse?

Forholdet mellom den 50 år gamle prinsessen og sjamanen er kontroversielt. Norske medier hevder kongsdatteren er sterkt preget av sin forlovede. Amerikaneren bør på sin side bruke anerkjennelsen til den utvalgte for å fremme sine alternative behandlingsmetoder. En uttalelse fra palasset lyder at paret vil presentere seg «skillet mellom egen virksomhet og det kongelige hoff». Den utvalgte av prinsessen kan ikke regne med en fyrstetittel etter ekteskapet. Han vil heller ikke være en offisiell representant for Norge.

Durek Verrett er den andre utvalgte av den kontroversielle prinsessen. Hennes forrige ekteskap med forfatter Ari Behn tok slutt i 2017, og Behn tok sitt eget liv to år senere. Marta Ludwika har tre døtre fra dette ekteskapet.


Les også:
«Kronen». 10 historiske hendelser omtalt i sesong 5. Det var det media levde for

You may also like

Leave a Comment