Home » Problemer med en av TCS-favorittene. Han ble isolert

Problemer med en av TCS-favorittene. Han ble isolert

by Gunnar Garfors


PAP / EPA / CHRISTIAN BRUNA / På bildet: Stefan Kraft

hk


Stefan Kraft kvalifiserte seg knapt til Four Hills-turneringen i Oberstdorf. Østerrikeren har helseproblemer.

Stefan Kraft er kåret til en av favorittene i den 71. Four Hills-turneringen. Den tredje konkurrenten i den samlede verdenscuprankingen kom imidlertid til Oberstdorf med problemer. En kraftig forkjølelse tvang ham til å flytte inn på enkeltrom tirsdag etter ankomsten til Tyskland for ikke å sette kollegaen Michael Hayböck i fare.

Onsdag så vi at Kraft er langt unna det han har presentert i verdenscupen så langt. Han ga opp første øvelse, ble nummer 20 på andreplass, og i kvalifiseringen hoppet han bare 109,5 meter og kom i mål kun 44. Det må imidlertid legges til det gjennom hele løypa (opptil 17,5 poeng lagt til for vinden).

– Det var ikke bra. Jeg hadde sterk medvind, men i dag var alt på bremsen, på bremsene, sa han til ORF. – Energien kommer tilbake. Jeg går ovenpå, la han til optimistisk.

I første serie torsdag (16.30) i KO-systemet møter Kraft den tyske favoritten Karl Geiger. «Jeg liker Oberstdorf mye og jeg tror fansen liker meg også, men denne gangen vil de ikke være på min side,» sa han.

Les også:
«Han er en stor favoritt, men trofeet… han har ikke engang sett på det. Hvorfor?
– Kamil Stoch satt på bjelken og det skjedde igjen. hvor mange flere?

SE VIDEO: #dziejesiewsport: Se nøye! Vet du hvem som hjalp tennisstjernen?
Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment