Home » Problemer med Lech Poznań-stjernen. En alvorlig infeksjon slår ham ut

Problemer med Lech Poznań-stjernen. En alvorlig infeksjon slår ham ut

by Gunnar Garfors

Mikael Ishak var fraværende fra Lech Poznańs to siste kamper. Det var kjent at svenskens fravær skyldtes helsemessige årsaker, men Poznań-klubben nektet å gi ytterligere detaljer. Utøveren meldte om tilstanden sin på sosiale medier søndag kveld.

Ishak er en absolutt nøkkelspiller for Wielkopolska-laget. Den velbygde forwarden har spilt på Bulgarska Street siden juli 2020 og er for tiden kaptein for Poznań-kollektivet. Han har scoret 20 mål og gitt ni assist i alle konkurranser denne sesongen. Uten hans høye form ville det absolutt ikke vært en vellykket europeisk kampanje for «Kolejorz».

SE OGSÅ: Overraskelse i Poznan. Gornik Zabrze beseiret Kolejorz

Lech vant ingen av de to siste kampene i PKO BP Ekstraklasa. Uavgjort mot Radomiak Radom og tap mot Górnik Zabrze er resultater som absolutt ikke vil tilfredsstille noen i Poznań. De avtroppende polske mesterne måtte klare seg uten Ishak, som bestemte seg for å oppgi årsaken til fraværet.

«Hei alle sammen. Jeg fikk mange spørsmål om fraværet mitt, og jeg bestemte meg for å fortelle deg om situasjonen min. I over en måned har jeg hatt følelsen av at noe er galt med kroppen min. Etter tester viste det seg at jeg hadde en bakteriell infeksjon,” forklarte 30-åringen.

– Jeg kan dessverre ikke trene eller spille for øyeblikket. Jeg skal ta medisiner en kort stund. Jeg kommer tilbake til spillet så snart det medisinske personalet forteller meg at jeg har det bra. Jeg vil si takk til de fantastiske Lech Poznań-fansen for alle deres henvendelser om tilstanden min, la Ishak til.Foto Instagram

Lech spiller sin neste kamp mot Kraków lørdag 6. mai. Alt tyder på at han igjen må klare seg uten toppsnikskytteren sin.

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment