Home » Produksjonen fra Yme-feltet i Norge har startet

Produksjonen fra Yme-feltet i Norge har startet

by Catherine Monroe


ISB Nyheter

Produksjonen har startet fra Yme-feltet i Norge, hvor Grupa Lotos eier 20 prosent. aksjer. Gjennomsnittlig produksjon per lotus de neste 5 årene er ca. 5000 tonn. fat per dag.


Grupa Lotos: Produksjonen fra Yme-feltet i Norge har startet

Oppstart av produksjon fra Yme-feltet i henhold til akseptert tidsplan er et ytterligere skritt etter årets søknad i TFO 2021-konsesjonsrunden og kombinasjonen av interesser i NOAKA-prosjektet, som vil muliggjøre en konsekvent utvikling av Lotos» gruvevirksomhet på det norske. bekreftet kontinentalplate. Det totale ressurspotensialet til dette feltet er omtrent 63 millioner fat råolje. For Lotos» 20% andel betyr dette et potensial på over 12,5 millioner fat.

Operatør for feltet er Repsol Norge, og 20 prosent. Lotos Norge har en operativ del i prosjektet. Utbyggingsprosjektet Yme-feltet er en brownfield-investering som omfatter både gjenbruk av eksisterende infrastruktur og design og bygging av nye anlegg.

– Gjennomføring av Yme-prosjektet er basert på en ny feltutviklingsplan godkjent i mars 2018. På slutten av 2020 ble en milepæl nådd for rettidig gjennomføring av arbeidet. Maersk Inspirer-plattformen som ble brukt til gruvedrift fra forekomsten ble slept fra Egrsund verft hvor ombyggingsarbeid ble utført og vellykket installert på forekomsten. I 2021 ble offshore idriftsettelsesfasen gjennomført med tilkobling og igangkjøring av produksjonsanlegg. En annen viktig milepæl ble nådd i august 2021 da operatøren fikk regulatorisk godkjenning til å starte produksjon fra Yme-feltet ved å bruke Maersk Inspirer-plattformen, heter det i pressemeldingen.

Parallelt inngikk operatøren i mai 2021 en rekke betingede avtaler med Maersk Drilling, Havila Sirius og andre selskaper. Implementeringen vil resultere i at Repsol tar på seg oppgavene med permanent drift av Maersk Inspirer-plattformen og skifter eier.

Så langt har Lotos Norge, som en del av et konsortium, naturgass og kondensat fra reservoarer i Heimdal- og Sleipner-områdene på et gjennomsnittlig nivå på ca foe/dag for Lotos-andelen. Samtidig pågår det aktiviteter knyttet til utvikling av nye forekomster i Norge.

>> Aksjekurser for børsnoterte selskaper og indekser, varme oppganger og fall, børsstatistikk og data >> Sjekk!

lotus gruppe er et vertikalt integrert oljeselskap som driver med leting, produksjon og prosessering av råolje, samt engros- og detaljsalg av petroleumsprodukter av høy kvalitet. Den konsoliderte omsetningen i 2020 utgjorde PLN 20,9 milliarder.

StockWatch.pl

StockWatch.pl støtter detaljinvestorer ved å tilby blant annet:

– Analyse av finansielle rapporter og prospekter for selskaper utarbeidet av profesjonelle uavhengige finanseksperter,

– moderert brukerforum uten uhøflighet og irettesettelse,

– Økonomiske data for selskapet oppdatert og verifisert av den ansatte,

– grunnleggende og tekniske analyseverktøy.

>> Sjekk hva du kan bruke gratis og hva vi tilbyr i Premium Zone

OM LIGNENDE EMNE
(via Lotus)

 • Orlen følger takten. Den planlegger å samarbeide med Saudi Aramco og kjøpe ytterligere 100 bensinstasjoner i regionen

  Etter inngåelse av kontrakter om salg av eiendeler i forbindelse med planlagt erverv av kontroll over konsernet LOTUS, PKN Orlen satser på ytterligere oppkjøp, håper også på utvikling i samarbeid med Saudi Aramco – takket være de allerede signerte kontraktene vil Orlen Group motta 20 millioner tonn råolje, annonserte Orlen-sjef Daniel Obajtek.

 • PKN Orlen vil selge eiendeler inkludert Aramco, MOL og Unimot i forbindelse med oppkjøpet av Grupa Lotos

  PKN Orlen vil inngå salgsavtaler med Aramco Overseas Company, Unimot Investments, Rossi Biofuel og MOL som en del av rettsmidler knyttet til det foreslåtte ervervet av kontroll over konsernet LOTUS.

 • Venteøkt med MPC-møtet i bakgrunnen, i Allegro, Dino og Orlen

  Indeksene står stille, bankene venter på MPC-avgjørelse, oljeselskapene korrigerer inntjening, Allegro fortsetter oppgangen og flere mindre selskaper har blitt varme varer. Dette er den korteste beskrivelsen av onsdagens sesjon på Warszawa-børsen.

 • Sesjon for å vente på data, varmt for Allegro, Orlen og Lotos
  Allegro aksjekurs gjør et nytt forsøk på å rally, PKN i LOTUS de vokser i kjølvannet av dyrere råolje, og WIG20 glir etter en god start. I bakgrunnen venter man på ettermiddagsdataene fra det amerikanske arbeidsmarkedet.
 • Den grønne i begynnelsen av desember, i spillet Lotos og PKN Orlen

  Desember på Warszawa-børsen begynte med at indeksene steg. Dette er en veldig viktig økt som kan sette stemningen der investorene vil avslutte 2021.

You may also like

Leave a Comment