Home » Profesjonalitet og åpenhet mot kunder – Małgorzata Mrozek, regnskapsfører med lidenskap – Szczytno Weekly

Profesjonalitet og åpenhet mot kunder – Małgorzata Mrozek, regnskapsfører med lidenskap – Szczytno Weekly

by Peter Østbye

Hun kommer fra Nidzica, hvor hun tok sine første skritt i å drive selskapet sitt. For noen år siden flyttet hun til Rozogi kommune. Her utvidet hun karrieren og driver i dag et regnskapskontor i sentrum med et bredt spekter av tjenester. Den betjener kunder fra hele landet og sysselsetter dedikerte medarbeidere.

– Jeg grunnla firmaet mitt 16. april 2009. På den tiden jobbet jeg også fulltid og drev et regnskapskontor i et lite rom i leiligheten – minnes han med et smil. – Alt du trengte var et skrivebord, en bærbar datamaskin, en skriver og regnskapsprogramvare. Jeg samlet personlig dokumenter fra klienter.

Etter et år åpnet selskapet sin første filial i Kokoszki, 4 km fra Rozógi. Det var i et lite rom ved siden av huset, men hun kunne ta imot kunder der på stedet. Etter hvert som tiden gikk og antallet fornøyde kunder økte, oppsto behovet for å ansette ansatte og som et resultat investere i et nytt hovedkontor. Siden juli 2019 har kontoret vært lokalisert i sentrum av Rozógi.


Regnskapskontoret Małgorzata Mrozek

Gate Marktplatz 9

12-114 Rozogi

Tlf. 505-253-879

https://www.facebook.com/biuro.rachunkowe.mrozek/


Den fokuserer på kunnskap

Det kan sies at fru Małgosia har regnskap i blodet.

– Moren min var regnskapsfører og det inspirerte meg. Jeg ble uteksaminert fra ungdomsskolen i økonomi og begynte deretter umiddelbart å studere ved Fakultet for økonomi ved Universitetet i Warmia-Masuria i Olsztyn. – han sier. – Jeg fullførte deretter hovedfagsstudier i regnskap og ledelse ved universitetet i Gdańsk.

Hun og teamet hennes forbedrer stadig sine kvalifikasjoner. Du vil delta på en rekke kurs og kurs innen regnskap og skatt. Den holder seg oppdatert med eventuelle endringer i regelverket. Han er medlem av Association of Accountants i Polen. I tillegg har den et regnskapsattest fra finansministeren som gir fullmakt til å yte regnskapstjenester. Umiddelbart etter endt utdanning fra videregående begynte hun å få yrkeserfaring.

– Etter endt videregående begynte jeg å jobbe med regnskap i et av regnskapskontorene i Nidzica, hvor jeg fikk praktisk og teoretisk erfaring i 10 år – minnes. – Jeg tenkte lenge på å starte egen bedrift, men i starten manglet jeg motet. Men til slutt bestemte jeg meg for at det var på tide å fokusere på meg selv. Jeg begynte å jobbe som selvstendig regnskapsfører i et av selskapene i Nidzica og åpnet samtidig min egen virksomhet.

Den beste jungeltelegrafen markedsføring

Til tross for frykten, lyktes den unge jenta takket være sin dedikasjon til arbeidet og sin kunnskap. Nyheten om hennes profesjonalitet spredte seg raskt, det var så mange kunder at hun fokuserte på å utvikle selskapet.

– Jeg har aldri annonsert. Kundene kom hovedsakelig gjennom anbefalinger. Mange av dem fra Nidzica har vært med meg siden jeg begynte å jobbe, og de har ikke noe imot at jeg flyttet til Rozógi. – smiler.

I en tidsalder med digitaliserings- og kommunikasjonsmuligheter, blir Małgorzatas tjenester valgt av selskaper fra andre deler av Polen.

– Normalt betjener vi slike kunder eksternt. Men vi er alltid glade for å ønske våre ansatte velkommen på stedet til kontoret – sier.

Han gir omfattende støtte til sine kunder

Tjenestene deres er rettet mot mikrobedrifter, småbedrifter og bønder.

– Vi samarbeider med mBank innen nettregnskap for deres kunder. Jeg beundrer kundene våre for deres mot til å ta risikoen med å starte en bedrift fordi det i dag er veldig vanskelig og krever mye tålmodighet, utholdenhet, kreativitet, innovasjon og mest av alt hardt arbeid – innrømmer fru Małgosia.

Derfor ønsker hun å gi sine klienter muligheten til å håndtere alle eller de fleste sakene deres på ett sted – kontoret hennes.

– Vi er en del av nettverket av sertifiserte OSCBR-kontorer som jobber med mBank. Som en del av nettverksmedlemskapet gjennomførte kontoransatte en rekke kurs og skaffet seg ytterligere kvalifikasjoner – forklare. – Våre kunder kan derfor registrere et selskap gjennom oss, åpne konto i mBank på fortrinnsvise vilkår, bruke regnskapstjenester, ta opp lån eller lease. I tillegg sender vi søknader til arbeidskontoret for å få midler til å starte bedrift og ruste opp arbeidsplassen. Vi utarbeider også årsoppgaver og tilbyr skatterefusjon fra utlandet (Tyskland, Nederland, Belgia, Norge).

Team = suksess

Som fru Małgorzata innrømmer, ville et så bredt spekter av tjenester ikke vært mulig uten et godt team.

– Jeg har et bevist team som har vært med meg i flere år. Anna Drężek og Karolina Drężek er flotte ansatte, ansvarlige og vennlige. Med deres hjelp kan jeg oppnå hva som helst, selv de digitale revolusjonene jeg streber etter – sier. – Jeg er glad for at jeg kan takke dem for deres åpenhet for nye ting, organisatoriske endringer i bedriften og for deres engasjement i deres arbeid og livet i bedriften.Eieren meddeler at hun planlegger å ansette en annen person i nær fremtid. Det er viktig for henne å nå unge mennesker og vise arbeidet sitt. Det samarbeider med bedrifter som utdanner unge mennesker som får praktisk erfaring som en del av EU-prosjekter.

– Dette inspirerte meg til å starte et pedagogisk studium, takket være at vi som bedrift kan jobbe med skoler som en del av fagopplæringen.

Nyheter er viktige

Å drive et regnskapskontor innebærer hovedsakelig å jobbe med papirdokumenter, og det er derfor Małgorzata synes det er så viktig å kunne forbedre og modernisere det.

– Vi ønsker å satse på digitalisering og automatisering av arbeidet. Vi introduserer moderne teknologiske verktøy og IT-systemer. Vi drar nytte av nye teknologier som dukker opp i verden. Vår idé er å skape et helt papirløst, moderne, digitalisert regnskapskontor – sier fru Małgorzata. – Vi gir kundene våre en applikasjon som lar dem ha konstant tilgang til sine fakturaer, spore resultatene, kontrollere kostnader og overvåke betalinger.

Małgorzata innrømmer at denne tilnærmingen skyldes stadige endringer i regelverket og fremfor alt det kommende KSEF (National E-Invoicing System), som vil tvinge alle gründere til å utstede fakturaer i elektronisk form.

– Vi ønsker ikke å vente, men vi planlegger allerede å forberede kundene våre på endringene staten pålegger og lære dem å overføre dokumenter elektronisk og utstede fakturaer digitalt før denne forpliktelsen inntrer. Dette er spesielt vanskelig for folk som har vært vant til å utstede fakturaer manuelt og ta med papirdokumenter i årevis – sier.

Åpenhet for kundenes behov, profesjonalitet og kunnskap – slik kan Małgorzata Mrozeks regnskapskontor oppsummeres. Entreprenører kan finne mange svar på deres behov på ett sted. Det er verdt å stikke innom og snakke om mulighetene for å jobbe med ham.


Regnskapskontoret Małgorzata Mrozek

Gate Marktplatz 9

12-114 Rozogi

Telefon 505-253-879

https://www.facebook.com/biuro.rachunkowe.mrozek/


You may also like

Leave a Comment