Home » Purella Superfoods-merket debuterer i kategorien plantebaserte kjøtterstatninger

Purella Superfoods-merket debuterer i kategorien plantebaserte kjøtterstatninger

by Gunnar Garfors

Purella Superfoods-merket legger til en annen kategori til sitt produktspekter, nemlig plantebaserte kjøtterstatninger. Dette er et naturlig skritt i utviklingen av en merkevare hvis misjon er å demokratisere sunn mat.

Det polske markedet for plantebaserte kjøttalternativer har vokst dynamisk i det siste. Denne situasjonen begrunnes med argumenter som helsehensyn, miljøvern, reduksjon av klimagassutslipp og etiske grunner.

Purella Superfoods merke, hvis misjon er å demokratisere sunn mat, har helt fra starten lansert plantebaserte produkter i en ånd av egenomsorg, med stor vekt på kvaliteten på råvarene og verdien av selve produktene. Samtidig gjennomfører den aktiviteter for å fremme en sunn livsstil og oppmuntrer forbrukere til å ta bevisste matvalg. Derfor er det en naturlig utvikling for merkevarens portefølje å gå inn i kategorien plantebaserte kjøtterstatninger.

Forskning viser at den største utfordringen for plantebaserte alternativer er å oppnå en tilfredsstillende smak og tekstur av ekte kjøtt, og det er grunnen til at merket har gjort disse elementene til et sentralt mål når man jobber med oppskrifter og har oppnådd dette målet. Resultatet ble 100 % plantebaserte produkter, ikke bare med god sammensetning, tilsetning av supermat, ingen konserveringsmidler eller tilsatt soya, men fremfor alt med en utmerket smak og struktur av ekte kjøtt.

Porteføljen inkluderer ekvivalenter til kjøttklassikere som burgere og pølser samt absolutte markedsinnovasjoner, f.eks. B. Oppskåret røkelaks og grønnsakstatar, perfekte forslag til nyttårsmenyen!

Av respekt for miljøet har merket valgt pappemballasje og brett som er 50 % resirkulert, og alle disse elementene egner seg for videre bearbeiding etter at produktet er fjernet.

Fra 21. desember vil fire forslag fra merkevarens grønnsaksportefølje, inkludert tartar og laks, være tilgjengelig i alle grener av Kaufland-kjeden, og fra januar 2023 vil andre produkter gradvis dukke opp i andre kjeder over hele Polen.

Kategorien vil bli sterkt støttet gjennom 2023. Både ATL- og BTL-aktiviteter er planlagt, inkludert smakearrangementer på utvalgte punkter.

Mer informasjon om produktene finner du på nettsiden www.meatdifferent.purella.pl

Ansvarlig for emballasjedesign HiBrands byrå.

You may also like

Leave a Comment