Home » Putin skapte kaos. «En fullstendig kollaps er bare et spørsmål om tid»

Putin skapte kaos. «En fullstendig kollaps er bare et spørsmål om tid»

by Gunnar Garfors

Den generelle mobiliseringen iverksatt av Vladimir Putin, som kan forverre Russlands økonomiske problemer, har lagt bensin på bålet. Husk at forsvarsminister Sergei Shoygu snakket om mobilisering av opptil 300 000 mennesker. Menn.

Mobiliseringskaos

Ifølge Senter for østlige studier Samlingen er kaotisk og har til og med form av et sammendrag å gjennomføre planen så snart som mulig.

Begynnelsen av mobiliseringen vakte bekymring blant russerne, noe som ble notert av myndighetene. En talsmann for Kreml innrømmet at reaksjonene fra deler av offentligheten var hysteriske og emosjonelleog var forårsaket av mangelen på omfattende informasjon fra forsvarsdepartementets side.

«Sentralmyndigheter står overfor utfordringen med å forhindre omgåelse av tjenester – I følge ubekreftede data har mer enn 250 000 mennesker forlatt Russland siden 21. september. Menn. Det kan ikke utelukkes at myndighetene vil vedta forbud eller vidtrekkende restriksjoner på utenlandsreiser for menn», heter det i en analyse fra Senter for øststudier.

Hva er det neste for den russiske økonomien

Det handler ikke bare om luftfart. Det er fortsatt landbruk, ansatte, sjåfører og mekanikere forsvinner også. Du kan prøve å erstatte disse menneskene med studenter uten erfaring, men det er bare en teori – forklarer Dr. Jędrzej Morawiecki fra University of Wrocław, forfatter, sosiolog og Russland-ekspert i samtale med Piotr Bera.

– All transport og maskiner – luft og bakke, nok til 2-3 år i Russland, kan falle fra hverandre. Alt faller fra hverandre etterpå. Det er allerede problemer ved reparasjon av traktorer: Han tar den ene av for å montere den andre. Massemobilisering kan fremskynde denne prosessen, legger han til.

Vurder kvaliteten på varen vår:

Tilbakemeldingen din hjelper oss med å lage bedre innhold.

You may also like

Leave a Comment