Home » PW i hopp. Halvor Egner Granerud: – Jeg har sans for min egen styrke!

PW i hopp. Halvor Egner Granerud: – Jeg har sans for min egen styrke!

by Gunnar Garfors

Vinneren av lørdagens konkurranse i Bad Mitterndorf, nordmannen Halvor Egner Granerud, understreket at han var godt fornøyd med hoppene og at han hadde kommet i en situasjon der teknikk og psyke samhandlet som aldri før i karrieren.

Jeg hopper automatisk nå, på en måte, og samtidig har jeg mye glede, og følelsen av min egen styrke og verdi er sterkere enn noen gang. Jeg synes hoppene mine på lørdag var jævla bra, sa nordmannen til NRK TV.

Etter konkurransen på lørdag har han tatt ledelsen i den samlede verdenscupstillingen og ligger foran David Kubacki med 26 poeng.

Norske medier gjorde oppmerksom på at det var ekstremt enkelt for ham å ta igjen de «gigantiske» tapene for to uker siden og at virkelige følelser nå setter inn fordi verdenstittelen står på spill.

«Granerud tok sin sjette seier for sesongen på lørdag og var på pallen for niende år på rad, og det er ingen tegn til at formen svinner, tvert imot ser han ut som en godt koordinert maskin», kommenterte han «Verdens Gang». daglig.

«Dagbladet», som meldte om en voldsom thriller om en topplassering i verdenscupen torsdag, vurderte lørdag at nordmannen kunne «kjøre over sine rivaler» med en så teknisk og fremfor alt mental disposisjon.

NTB pressebyrå kommenterte: «Granerud fløy fint og bredt for seier og leder nå med 26 poeng foran sin farligste rival for sesongen, Dawid Kubacki.»

Etter en rungende seier i Bad Mitterndrof gjorde han opp for Kubacki og er nå verdenscupleder. Som ekspertene våre oppdaget, har han aldri vært i så god form eller så fornøyd med seg selv.

Det skjer i Polen og i verden – les videre i.pl

reklamemateriell for partnere

You may also like

Leave a Comment