Home » Rafał Dutkiewicz er ny leder for polske arbeidsgivere

Rafał Dutkiewicz er ny leder for polske arbeidsgivere

by Gunnar Garfors
NRafał Dutkieiwcz, den tidligere presidenten i Wrocław, ble den nye presidenten for polske arbeidsgivere. «Beskjeden fant meg i Norge, rett under polarsirkelen», skrev han.

Natalia Bartnik

30. mars 2023, 08:15 • 1 minutts lesing

Rafał Dutkieiwcz, tidligere ordfører i Wrocław, ble den nye presidenten for polske arbeidsgivere. «Beskjeden fant meg i Norge, rett under polarsirkelen», skrev han.

Du kan finne flere interessante artikler på hjemmesiden

  • Rafał Dutkiewicz ble den nye presidenten for polske arbeidsgivere
  • PRP-rådet ga ut informasjonen 29. mars 2023.
  • Dutkiewicz var ordfører i Wroclaw fra 2002-2018
Dutkiewicz, president for polske arbeidsgivere

29. mars 2023 råd arbeidsgivere i Polen utstedt et kommuniké om at de ny president Venstre Rafal Dutkiewicz. Presidenten for Arbeidsgiverrådet i Republikken Polen, Joanna Makowiecka-Gatza, understreket i kommunikéet at Dutkiewicz ble valgt på grunn av sin erfaring og viktige prestasjoner, som «vi anser som avgjørende for den videre utviklingen av organisasjonen vår».


Hvem er Rafał Dutkiewicz?

I årene 2002-2018 var han ordfører i Wrocław. Foreløpig er hans aktivitet knyttet til oppstartsbedrifter basert på de siste trendene innen matproduksjon. Han er utdannet i anvendt matematikk fra det tekniske universitetet i Wrocław, hvor han studerte anvendt matematikk. Ved universitetet i Lublin studerte han formell logikk, der han forsvarte sin doktorgrad.


Rafal Dutkiewicz takket også for nominasjonen i kommunikéet til PRP-rådet.

Jeg er klar over at rådets medlemmer har betrodd meg en ekstremt vanskelig og ansvarlig oppgave – å lede den største og sterkeste foreningen Arbeidsgiver Og gründer i Polen. Jeg tror at min kunnskap om dagens behov og forventninger til næringslivet i Polen og mitt mangeårige arbeid i offentlig administrasjon vil være svært nyttig for å oppnå de beste resultatene for vår organisasjon.Rafal DutkiewiczPresident for arbeidsgivere i Republikken Polen


Les også: https://innpoland.pl/191579,zmiany-w-umowie-o-prace-nadchodzi-kolejna-revolution-kodeksu-pracy
You may also like

Leave a Comment