Home » Ragnarok er slutten på den norske sagaen • Eurogamer.nl

Ragnarok er slutten på den norske sagaen • Eurogamer.nl

by Thure Lindhardt

Santa Monica Studios» Cory Barlog forklarte mer om fremtiden til God of War i et intervju med YouTuber Kaptain Kuba. I den bekrefter han det Krigsguden: Ragnarok den siste delen av den norrøne sagaen om Kratos.

Ifølge Barlog ville det tatt for lang tid for en komplett trilogi. «Vi jobbet med det første spillet i fem år. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta det andre spillet å utvikle, men det vil sannsynligvis være likt. Så hvis et tredje spill legges til vil det ta 15 år å fullføre historien fortelle.» og det er for lenge, sa den kreative lederen.

Barlog understreker videre at to spill er nok til å fortelle hele historien om Kratos og Atreus: «Du må spørre deg selv hva som er nødvendig og hva som er nyttig. Forteller vi for mange ting for bredt, risikerer vi å miste oversikten. taper.»

Utgivelsen av God of War: Ragnarok for PlayStation 4 og PlayStation 5 er foreløpig planlagt til 2022, men Balrogs uttalelser tyder på at en ytterligere forsinkelse ikke kan utelukkes. I mellomtiden kan du lese all informasjon om God of War: Ragnarok her.

You may also like

Leave a Comment