Home » Rammeverk for kinoen – programmet av Ewelina Witteberg. Nyheter fra en verden av filmer, serier og musikk [05.08.2023]

Rammeverk for kinoen – programmet av Ewelina Witteberg. Nyheter fra en verden av filmer, serier og musikk [05.08.2023]

by Peter Østbye

I «Kadra na kino» snakker Ewelina Witteberg hver lørdag på TVN24 om de mest interessante begivenhetene og premierene fra film-, serie- og musikkverdenen.

Den siste utgaven av Kadru na kino-programmet ble arrangert av Ewelina Witenberg fra Kazimierz Dolny fra forrige helg av den 17. utgaven av BNP Paribas Dwa Brzegi-festivalen.

Witenberg diskuterte også hva som er verdt på det store lerretet bortsett fra hitpremierene de siste ukene, det vil si filmene «Oppenheimer» av Christopher Nolan og «Barbie» av Greta Gerwig (en produksjon av Warner Bros. Discovery, eierne av TVN24) se. Hun nevnte Justin Simiens The Haunting, som spilte Danny DeVito, Owen Wilson og Jared Leto. Dette er en familieskrekkfantasi om en alenemor som prøver å kvitte sitt nye hjem for ubudne gjester fra livet etter døden.

En konsert av den kanadiske artisten The Weeknd finner sted 9. august på PGE Narodowy i Warszawa, som – som journalisten sa – også kan oppleves virtuelt. Ved inngangen til stadion kan alle skanne et spesielt forberedt symbol for senere å beundre ikke bare den virkelige, men også den virtuelle scenografien.

Showet «Kadr na kino» hver lørdag kl 9.45 på TVN24 og TVN24 GO.

You may also like

Leave a Comment