Home » Real har tilbud til Haaland. Nordmannen kan hoppe over Lewandowski Pique nono

Real har tilbud til Haaland. Nordmannen kan hoppe over Lewandowski Pique nono

by Erlend Loe

Det har lenge vært spekulasjoner rundt Erling Haalands fremtid. Den norske stjernen Borussia Dortmund er et av hovedmålene for Real Madrid, som nå ser ut til å være foran i kampen om en av Europas mest talentfulle unge fotballspillere.

se videoen
Hele verden skryter av Haaland. «Dortmund er en stasjon før store klubber for ham»

Millioner til Ekstraklasaklubber. Regjeringen starter med et spesielt program

Haaland vil spille for Real?

Calciomercato.it-journalist Mirko Calemme bekreftet at klubben fra den spanske hovedstaden bør være favoritt i kampen om Haalands overgang. Los Blancos sies å gjøre alt for å lokke 21-åringen inn i et tilbud i løpet av sommeren, godt hjulpet av hans avgang fra Manchester City, som tilbød ham en nettolønn på 28 millioner euro i året.

Real kan ikke tilby nordmannen så mye penger, men spilleren selv sies å være fast bestemt på å spille i Spania. Journalister sier han liker klimaet der og at Haaland vil velge Madrid hvis Real Madrid kan overbevise ham økonomisk.

Haaland kan slå Lewandowski

Marca-journalisten Ramon Alvarez rapporterte at Real kunne tilby Haaland en nettolønn på 20 millioner euro. Til slutt ville den stige til 25 millioner euro, som er lønnen som Kylian Mbappe skal vente seg i den spanske hovedstaden. Alvarez sier også at Los Blancos vil foreslå en 6-års avtale for nordmannen.

Legia WarszawaLegia ønsker å stoppe Wszołek og Verbić. «30 prosent sjanse»

Hvis alt gikk som media forventet, ville Haaland blitt en bedre betalt fotballspiller enn til og med Robert Lewandowski. FC Bayern München-stjernen tjener 23 millioner euro i året. Det er imidlertid ikke kjent hvordan lønnen hans ville sett ut dersom polakken hadde bestemt seg for å flytte til Barcelona.

You may also like

Leave a Comment