Home » Reality show «Through the Atlantyk» Maja Hirsch Antek Królikowski TV 24/02/2022

Reality show «Through the Atlantyk» Maja Hirsch Antek Królikowski TV 24/02/2022

by Catherine Monroe

Dine mentorer og foresatte vil være to erfarne kapteiner. Reisen vil ta flere uker. For å nå målet sitt må deltakerne lære samarbeid og grunnleggende navigasjon. Bli et team. Alt dette midt i Atlanterhavet og i nærvær av kameraer.

Formelen for programmet er veldig enkel: En trygg, men ikke luksuriøs båt må ha plass til seks deltakere, to kapteiner og et firemanns TV-team.

Over Atlanterhavet. hvem skal seile

Hvordan klarer Maja Hirsch, Antek Królikowski, Natalia Przybysz, Renata Kaczoruk, Piotr «Liroy» Marzec og Zygmunt Miłoszewski seg midt i havet? Vil de være i stand til å samarbeide for å nå målet trygt og i tide? På dagtid venter de med å lage mat, rydde, holde vakt om natten. Du seiler på en yacht med et areal på mindre enn 30 kvadratmeter og du finner kun på båten det du tar med deg. Uten mobiltelefoner, sosiale medier og ytre stimuli må de stole på egen kompetanse og selskap. Det vil ikke være mulig å stoppe og reise hjem. Vann og strøm skal spares. Det er ingen sikkerhetsbåt rett ved siden av. I dramatiske situasjoner kan det gis hjelp fra nærmeste store skip.

Across the Atlantic-programmet er basert på det finske formatet produsert av Rabbit Formats i 2017. Så langt er prosjektet også gjennomført i Danmark, Belgia, Nederland, Sverige og Norge. Den polske utgaven vil bestå av åtte episoder.

You may also like

Leave a Comment