Home » Registrering av deltakere til «Business Night 2022» har startet – ZZ.lv.

Registrering av deltakere til «Business Night 2022» har startet – ZZ.lv.

by Gunnar Garfors

Søknaden om den 30-timers utfordringen – hackaton for ungt entreprenørskap og kreativitet «Business Night 2022», som finner sted fra 29.

Innholdet fortsetter etter visning.

Arrangørene av Næringslivskvelden påpeker at du kan søke om hackathon fra klokken 10.00 til 12.00. Elever fra 1. og 4. klasse ved yrkesfaglige utdanningsinstitusjoner Kursdeltakere ikke bare fra Jelgava, men denne gangen fra hele Zemgale. Dette er en flott mulighet for unge mennesker som ønsker å lære om forretningsmodellering, prototyping, utvikle presentasjonsevner og høre historiene til unge gründere. «Du ønsker å utfordre deg selv til å komme med en ny forretningsidé og utvikle ferdighetene som er nødvendige for entreprenørskap – søk og utfordre deg selv», sa arrangørene.

Business Night vil bli akkompagnert av seks interessante foredragsholdere, mer enn 10 erfarne mentorer og spesialister fra ulike områder.

Det er gratis å delta på dette arrangementet, og du kan søke frem til 16. april ved å fylle ut det elektroniske søknadsskjemaet HER.

Innholdet fortsetter etter visning.

Business Night er et hackathon for studenter på videregående skoler og profesjonelle institusjoner i Zemgale-regionen som bruker 30 timer på å jobbe med nye forretningsideer, utvikle ferdigheter til å ta initiativ, planlegge strategisk, løse problemer og ta beslutninger.

Hvis du har spørsmål, ta kontakt med arrangørens representant, Daiga Bukonti, på telefon 28783500 eller på e-post på info@biseniekafonds.lv.

«Business Night 2022» er organisert av Jānis Bisenieks Foundation i samarbeid med Zemgale planleggingsregion. Dette prosjektet skal gjennomføres med økonomisk støtte fra tilskudd fra EØS og Norge, samt midler fra premiefondet, og gründere fra Jelgava vil delta i arrangementet.

Foto: reklame

You may also like

Leave a Comment