Home » RelyOn Nutec går inn på det polske markedet

RelyOn Nutec går inn på det polske markedet

by Peter Østbye

Kombinasjonen av RelyOn Nutecs omfattende kompetanse og internasjonale erfaring innen sikkerhetsopplæring, støttet av moderne læringsteknologier, med kunnskapen og forståelsen av det innenlandske GoRopes-markedet vil gi polske selskaper og spesialister tilgang til opplæringsløsninger i verdensklasse og vil muliggjøre dem å operere sikkert under høyrisikoforhold arbeid.

Vi er glade for å være tilstede i Polen og å samarbeide med GoRopes, et anerkjent selskap som har bygget en sterk markedsposisjon på svært kort tid siden oppstart i 2019 – sa Lars Brenne, administrerende direktør i RelyOn Nutec i Sentral-Europa. – Takket være dette strategiske samarbeidet vil vi introdusere våre toppmoderne opplæringsløsninger til det polske markedet og styrke vår forpliktelse til energiomstillingen ved å støtte utvikling av menneskelige ressurser for RES-sektoren.

I løpet av de neste månedene vil treningssenteret i Gdańsk utvide tilbudet med nye kurs, for eksempel grunnkurs GWO teknisk opplæring, Heisoperatøropplæring Og Elektrokurs i henhold til EN50110. Alle nye opplæringskurs er drevet av RelyOn utdanningsplattform.

Vi ser frem til å samarbeide med bransjelederen og videreutvikle utvalget av kurs innen RelyOn Nutec Group. Når vi innser hvor raskt vår industri utvikler seg i Gdańsk-regionen og hele Tri-City, tror vi at dette er det perfekte tidspunktet for å ta neste utviklingssteg – sa Mateusz Archacki, medgründer av GoRopes.

KAN DU OGSÅ VÆRE INTERESSERT

Beslutningen om å utvide RelyOn til Østersjøen og å åpne et treningssenter i Polen er en naturlig konsekvens av utviklingen av selskapet, som har bygget en sterk posisjon i Nordsjøen. Det globale selskapet har 13 treningssentre i Europa – i Storbritannia, Norge, Danmark, Nederland, Tyskland og Belgia. Oppkjøpet av GoRopes understreker deres forpliktelse til den fremvoksende offshore vindenergisektoren og støtter energitransformasjonsprosessen i Østersjøregionen ved å skape et tryggere arbeidsmiljø i den krevende fornybare energisektoren.

Kilde: RelyOn Nutec

You may also like

Leave a Comment