Home » Restriksjoner i Nederland: En ny nedstengning er under forberedelse

Restriksjoner i Nederland: En ny nedstengning er under forberedelse

by Thure Lindhardt

Restriksjoner i Nederland: På grunn av det økende antallet koronavirusinfeksjoner har strenge restriksjoner trådt i kraft i Nederland!

Oppdatering 14. november: «Mild» lockdown i Nederland. Det har endret seg

Restriksjoner i Nederland: Ny lockdown

I Nederland skal de nye restriksjonene gjelde lørdag 13. november kl. 19.00.

Til Nederland tatt opp torsdag (11. Avgjørelsen skal tas i ettermiddag.

Den nederlandske midlertidige regjeringen, ledet av statsminister Mark Rutte, skal i dag godkjenne innføringen av en delvis blokade i landet som vil vare i tre uker, sa den nederlandske nyheten. OSS.

Et tiltak er å stenge dagligvarebutikker og mindre viktige butikker klokken 19. I tillegg anbefales det at ikke mer enn fire gjester fra andre familier får plass i leiligheten. I tillegg bør flest mulig ansatte gå over til fjernarbeid.

Restriksjoner i Nederland: Lockdown i tre uker

Takket være den tre uker lange nedstengningen overskrider den nederlandske regjeringen de to ukene som er anbefalt av epidemiens ledelsesteam. Kinoer og teatre vil sannsynligvis forbli åpne mot ekspertanbefalinger.

Sportsarrangement skal fortsatt være mulig, men uten tilskuere på tribunen. Det betyr blant annet at tirsdag kveld 16. november går kvalifiseringsrundene til verdenscupen mellom Nederland og Norge på en tom stadion.

Restriksjoner i Nederland: avstand på 1,5 meter

Regjeringen ønsker å innføre nye tiltak som å opprettholde 1,5 meters avstand og gjøre dem obligatoriske over lengre tid. Det vil ta opptil to uker før nye regler blir utviklet og godkjent.

Avskaffelse av muligheten for å få grønt pass (grønt sertifikat) for uvaksinerte eller rekonvalesenspasienter som gjennomfører prøver er også under diskusjon Coronavirus (den såkalte 2G-regelen).

Begrensninger i Nederland: Maksimalt antall infeksjoner

Antallet infeksjoner i Nederland nærmer seg nå det høyeste fra forrige vinter. Det er verdt å merke seg at rundt 85 prosent av voksne i Nederland allerede er vaksinert! Forekomsten i Nederland er for tiden 426.

>> Nederland pålegger restriksjoner på Polen

På grunn av denne farlige situasjonen har sykehus i den hardest rammede provinsen Limburg i Nederland slått alarm. Et brev til Helsedepartementet advarer mot den forestående blokaden av helsesystemet. Med mindre restriksjoner settes på plass, kan nye infeksjoner spre seg til andre regioner i landet.

Kilde: NOS.nl, PolskiObserwator.de

You may also like

Leave a Comment