Home » Retur til Nice for United Airlines våren 2022

Retur til Nice for United Airlines våren 2022

by Thure Lindhardt
United (PRNewsfoto / United Airlines)

United Airlines kunngjorde sent i forrige uke at den hadde den største transatlantiske ekspansjonen i sin historie 10 nye flyreiser og fem nye destinasjoner.

Blant de nye destinasjonene som blir servert fra neste vår finner vi Amman, Bergen (Norge), asorene i tillegg til Palma de Mallorca og Tenerife i Spania. Disse fem destinasjonene ville bli betjent av et amerikansk selskap for første gang.

I tillegg vil United legge til nye ruter til fem europeiske destinasjoner det allerede betjener i løpet av neste år. Selskapet planlegger å starte Berlin-Washington DC, Dublin-Newark, Milan-Chicago, München-Denver og Roma-Newark.

I tillegg vil United igjen introdusere en annen daglig flyvning til Frankfurt-Newark og en daglig flyvning mellom Zürich og Chicago. Til slutt konsoliderer selskapet sin tilstedeværelse i Frankrike. Det vil tilby en daglig frekvens mellom Nice og Newark. Flyvningene starter 29. april. Flyselskapet ville da være i konkurranse med Delta Air Lines og La Compagnie på denne ruten i det minste i sommersesongen.

I følge siste statistikk fra OAG er United Airlines det fjerde største flyselskapet i verden med 3,23 millioner solgte seter for uken 18. oktober.

Luc Citronot

You may also like

Leave a Comment