Home » Robert Johansson ble operert. Problemer med den norske hopperen

Robert Johansson ble operert. Problemer med den norske hopperen

by Gunnar Garfors

Robert Johansson hadde problemer allerede på slutten av forrige sesong skade ryggen, som gjenspeiles i formen. På et tidspunkt var smertene så store at nordmannen, kjent for sin spektakulære bart, ikke dukket opp verdensmesterskapet i flyreiser i Vikersund.

se videoen
I skihopp er de like og like!

Andreescu «jagde bort» Iga Świątek. «Ut. Kom igjen.» Og til slutt latter

Robert Johansson ble operert

Johansson klarte å delta i en individuell konkurranse på den norske mammuten. Han avsluttet den første konkurransen på en høy sjetteplass, mens han et døgn senere ikke lenger var i stand til å konkurrere på grunn av økende ryggsmerter. Han hadde ryggproblemer allerede i 2019 da han skadet seg mens han ryddet snø i lokalene rundt huset.

Vedvarende problemer gjorde at 32-åringen måtte tåle sin andre operasjon på ett år. Tirsdag meldte nordmannen på sosiale medier at alt gikk etter planen. «Operasjonen gikk bra, nå rehabilitering» – skrev han på InstaStory.

Johansson i det norske laget til neste sesong

Til tross for helseproblemer og tilbakevendende ryggproblemer, Robert Johannson fant seg i det rammen Norge for neste sesong i skihopping. Trenerteamet av dette Fremstilling mener at takket være systematisk arbeid vil det være mulig å raskt få den tilbake til optimal form.

Fullt norsk lag for sesongen 2022/2023: Johann André Forfang, Halvor Egner GranerudBendik Jakobsen Heggli, Robert Johansson, Marius Lindvik, Thomas Aasen Markeng, Daniel-Andre Tande, Fredrik Villumstad.

Royal Stadium i ŁódźŁKS Łódź kan gå konkurs. PLN 7 millioner tap. «Situasjonen er tragisk»

Robert Johansson avsluttet siste verdenscupsesong på 12. plass. Han var på pallen to ganger – han ble nummer tre i Oberstdorf og Oslo.

You may also like

Leave a Comment