Home » Robert Johansson ble operert. Problemer med den norske hopperen

Robert Johansson ble operert. Problemer med den norske hopperen

by Gunnar Garfors

Robert Johansson hadde allerede på slutten av forrige sesong problemer med en ryggskade, noe som påvirket formen. Etter hvert ble smertene så store at nordmannen, kjent for sin spektakulære bart, gikk glipp av VM i skiflyging i Vikersund.

se videoen
I skihopp er de like og like!

Andreescu «jagde bort» Iga Świątek. «Ut. Kom igjen.» Endelig latter

Robert Johansson ble operert

Johansson klarte å delta i en individuell konkurranse på den norske mammuten. Han avsluttet den første konkurransen på en høy sjetteplass, mens han et døgn senere ikke lenger var i stand til å konkurrere på grunn av økende ryggsmerter. Han hadde ryggproblemer allerede i 2019 da han skadet seg mens han ryddet snø i lokalene rundt huset.

Vedvarende problemer gjorde at 32-åringen måtte tåle sin andre operasjon på ett år. Tirsdag meldte nordmannen på sosiale medier at alt gikk som planlagt. «Operasjonen gikk bra, nå rehabilitering» – skrev han på InstaStory.

Johansson i det norske laget til neste sesong

Til tross for helseproblemer og tilbakevendende ryggproblemer befant Robert Johansson seg på det norske landslaget for nok en sesong i hopprenn. Trenerteamet til denne representasjonen mener at det med systematisk arbeid vil være mulig å få dem tilbake i sin beste form raskt.

Fullt norsk lag for sesongen 2022/2023: Johann Andre Forfang, Halvor Egner Granerud, Bendik Jakobsen Heggli, Robert Johansson, Marius Lindvik, Thomas Aasen Markeng, Daniel-Andre Tande, Fredrik Villumstad.

Royal Stadium i ŁódźŁKS Łódź kan gå konkurs. PLN 7 millioner tap. «Situasjonen er tragisk»

Robert Johansson avsluttet siste verdenscupsesong på 12. plass. Han var på pallen to ganger – han ble nummer tre i Oberstdorf og Oslo.

You may also like

Leave a Comment