Home » Robert Johansson utelukker ikke en rask en

Robert Johansson utelukker ikke en rask en

by Erlend Loe

Hopperen har hatt to operasjoner siden 2021, men rehabiliteringen har ikke vært tilfredsstillende og han opplever stadig oftere nummenhet i høyre ben. Etter skiflygingskonkurransen i Bad Mitterndorf, der han gikk glipp av finalen lørdag og ble nummer 23 på søndag, la han ikke skjul på uhellet sitt foran kameraet til TV-stasjonen NRK.

«Jeg mister følelsen i foten eller benet under kneet og hopping blir vanskelig og til og med farlig. Tilstanden kommer og går til forskjellige tider. Det kan være under en oppvarming, en konkurranse, eller mens du kjører. Det er vanskelig å drive med denne sporten hvis kroppen ikke lytter hundre prosent til hodet, sa nordmannen.

Han la til at tanker om å pensjonere seg allerede har dukket opp og til og med kan skje til våren.

«Akkurat nå er sesongen i full gang og jeg har ikke tid til å gå hjem, ligge på sofaen og vente til jeg er frisk. VM nærmer seg og jeg vil hjelpe laget å vinne en medalje for å vinne . helst gull. Vi får se senere,» forklarte han.

Ved verdensmesterskapet i Oberstdorf (2021) vant 32 år gamle Johansson to sølvmedaljer i den individuelle i storbakken og i mikset lag og to ganger laggull i skiflyging-VM (2018 og 2020). Ved vinter-OL i Pyeongchang (2018) vant han en laggullmedalje og to individuelle bronsemedaljer i den store og normale bakken.

Zbigniew Kuczyński / PAP / Marcin R.

You may also like

Leave a Comment