Home » Robert Lewandowski bryter stillheten. Han forrådte farvel til FC Bayern bak kulissene

Robert Lewandowski bryter stillheten. Han forrådte farvel til FC Bayern bak kulissene

by Erlend Loe

Selv om overgangssagaen har kommet til en slutt med Robert Lewandowskis involvering, gjenstår mange underdrivelser. I et intervju med ESPN bestemte polakken seg for å snakke om de siste ukene i Bayern München. Sensurord ble ytret, som fjernsynet stilnet.

Siden Lewandowski forlot Bayern München har han fokusert på å promotere seg selv i den nye klubben. Etter to vennskapskamper og utallige kampanjer på sosiale medier, bestemte polakken seg for å snakke bak kulissene om München-farvel. Etter hans mening spilte ikke myndighetene «åpne kort» med ham.

– Noen fortalte meg ikke sannheten, de sa noe helt annet. Ærlighet har alltid vært det viktigste for meg. Kanskje hun var problemet for henne. Da jeg følte at hun ikke var i slekt med klubben, bestemte jeg meg for at det var et godt tidspunkt å forlate – bemerket han.

Tyske medier søkte etter en konflikt mellom Lewandowski og ledelsen. Alt takket være Erling Haaland, som Bayern virkelig ønsket seg. Etter hvert ble nordmannen Manchester City-spiller, men Lewandowski var ikke fornøyd med at Bayern var på jakt etter en ny spiss.

– Min avgang hadde ingenting å gjøre med rykter om at Haaland skulle komme. Jeg er en voksen mann og selv om noe påvirker meg negativt, vil jeg vite sannheten. Jeg ønsker ikke å forklare det i detalj, men hvis du spør meg om jeg forlot FC Bayern på grunn av Haaland, må jeg si nei. Jeg så ingen problemer med at han kan bli med oss ​​– sa han.

Polakken refererte også til de siste ukene, da Bayern München lovet å ikke selge Lewandowski. Ifølge Lewy ønsket de tyske mesterne å finne ham skyldig i hele situasjonen.

– Alt som skjedde de siste ukene før overgangen var åpenbart knyttet til politisk spill. Bayern ville ha argumenter for å selge meg. De ville ha en forklaring foran fansen fordi det er vanskelig å argumentere for å selge den beste spissen. Jeg måtte akseptere det selv om de sa mye om meg….. Det var ikke sant – ESPN bestemte seg for å tie den delen på grunn av det uanstendige språket.

Likevel har den 33 år gamle spissen gode minner fra FC Bayern og er ham veldig takknemlig. Han etterlot seg mange gode venner i klubben.

– Jeg hadde et godt forhold til lagkameratene og treneren min. Jeg kommer til å savne henne fordi det var en spesiell tid for meg. Imidlertid er dette kapittelet avsluttet og det er på tide med en ny scene – konkluderte han.

MM, Polsat Sport

Gå til Polsatsport.pl

You may also like

Leave a Comment