Home » Robet flisa for Norge, Erling Haaland mot Tyrkia og Montenegro

Robet flisa for Norge, Erling Haaland mot Tyrkia og Montenegro

by Thure Lindhardt

Hardt slag for det norske utvalget: Deres muskelproblemplagede superstjerne Erling Haaland ble mandag slått ut for de kommende kampene mot Tyrkia og Montenegro, som er viktige for kvalifiseringen til VM 2022. «Det er synd at jeg ikke kan være forberedt på kampene i utvalget mitt. Jeg kunne ikke vente. Uansett, lykke til Norge,» tvitret den 21 år gamle spissen på Norwegian.

På klubbnivå har Haaland allerede gått glipp av de tre siste møtene med Borussia Dortmund og hans deltakelse i VM-kvalifiseringen var derfor usikker.

«Skaden så ut til å være overkommelig, men utviklingen gikk dessverre for sakte», bekreftet lege ved det norske utvalget, Ola Sand, i en pressemelding fra forbundet. «Det er også en risiko for komplikasjoner hvis det gjenopptas for raskt.»

Denne pakken kommer i tillegg til noen få andre nøkkelelementer i det skandinaviske utvalget, inkludert Alexander Sorloth og Joshua King.

Det er altså et svekket Norge som møter Tyrkia i Istanbul fredag ​​og Montenegro i Oslo 11. oktober.

Norge ligger for øyeblikket på andreplass i gruppe G med 13 poeng, på nivå med de nederlandske lederne og to poeng foran Tyrkia.

You may also like

Leave a Comment