Home » Rollespill i Kaunas: Torden, Internett og andre guder

Rollespill i Kaunas: Torden, Internett og andre guder

by Connie Nielsen

2022 Den 19.-23. januar vil Kaunas være fullpakket med arrangementer og året for tittelen Europeisk kulturhovedstad vil offisielt åpne.

22. januar slutter Kaunas County Public Library seg til «Rebellion»-delen av åpningsprogrammet «Kaunas – European Capital of Culture 2022» med prosjektet «Kaunas Beast Brotherhood» og inviterer ikke bare til åpningen av utstillingen av mytiske skapninger, men også for rollespill.

Hva å forvente Nordic LARP er et rollespill der alle har mulighet til å etterligne karakterer og oppnå mål i sosiale situasjoner. Det er mye kommunikasjon, litt skuespill, men ikke bekymre deg – du trenger ikke å være skuespiller. Det er viktig å engasjere seg og la historien bære.

Så 22.01. 12.00 Arrangørene inviterer til et komisk sosialt drama om de baltiske gudene i vårt daglige liv. Glemt og utdatert vil de prøve å finne løsninger og tilpasse seg den moderne verden. Men vil ikke gå glipp av muligheten, som alle guder, til å forklare forholdet.

Om moderator

Andrius Ūdra – Nordic LARP (Life Action RPG) utviklere av eventyrspill. I ni år har han utviklet spill og deltatt på internasjonale festivaler (Estland, Danmark, Norge, Hviterussland, Litauen). Laget over ti opphavsrettsbeskyttede spill. Kaunas 2022 laget spesielt et manus tilpasset de baltiske gudene for spillet.

registrering HER. Arrangementet finner sted i gaten K. Donelaičio. 8, IIIa. i arrangementssalen.

You may also like

Leave a Comment