Home » Romet GT 125 MAX for kategori B. Beskrivelse, bilder, spesifikasjoner av nyhetene for 2023-sesongen

Romet GT 125 MAX for kategori B. Beskrivelse, bilder, spesifikasjoner av nyhetene for 2023-sesongen

by Peter Østbye

GT 125 MAX ble skapt for å være synonymt med eleganse, men kombinert med de skarpe vinklene på frontpanelet, den høye sentrale tunnelen og de dristige linjene som konvergerer bak, utstråler den en sporty ånd uten å være rettferdig mot kjøringen fra A til B Ikke rull denne gangen – Romets nyhet for 2023-sesongen er ikke bare flott utseende.

Den uttrykksfulle fronten med skrå LED-lykter, som danner bokstaven X i kjøremodus på dagtid, er utvilsomt en av de vakreste designene vi kan finne på markedet i det siste. I tillegg er en ganske høy frontrute og de allerede nevnte dristige kuttene på sidepanelene og den like aggressive forskjermen ikke bare en fryd for øyet. Når man ser på GT MAX, ser denne tohjulingen ut som et rovdyr som er klart til å kaste seg over.


GT MAX er heller ikke liten. Dimensjonene på 2170/810/1280 sier lite før vi skjønner at det er ganske mange modeller på markedet med lignende dimensjoner, men større kapasitet. Dette gjør at Romet GT 125 MAX også passer for større motorsyklister. Legg til det at akselavstanden kun er 1450 mm og vi har en oppskrift på en veldig komfortabel, stabil og sikker tohjuling.

Hvis du lurer på hvordan det går med den 11,28 hk ensylindrede enheten, som må bære 150 kg scootervekt og førervekt, trenger du ikke å bekymre deg for akselerasjon og ytelse. Motoren er innstilt for å starte spontant under lyset og tåle flygninger i hastigheter på rundt 80 km/t.

Toppfarten i praksis er nær 100 km/t, men la oss være ærlige, GT 125 MAX var ikke designet for lange motorveirallyer, selv om den selvfølgelig ikke skal utelukkes fra denne typen aktivitet. Det er først og fremst en bybil og vil føle seg mest komfortabel i dette miljøet. Hovedsakelig for dette formålet ble fjæringen designet på grunnlag av en teleskopisk støtdemper foran og selvfølgelig oljestøtdempere bak, samt CBS-bremsesystemet.

CBS er et system som fordeler bremsekraft og hindrer hjul i å låse seg – en svært nyttig løsning, hvis fordeler utvilsomt vil bli verdsatt av sjåfører som er tvunget til dynamisk, men noen ganger farlig, kjøring i byjungelen.

GT 125 MAX kjører på 14-tommers hjul foran og 14-tommers hjul bak, og selvfølgelig, takket være den trinnløse CVT-transmisjonen, sørger for enkelhet og kjørevennlighet, som alle brukere vil sette pris på, men også mennesker med kun kategori Special vil være fornøyd hvis førerkortet B.

Spesielt er den bakre gummien 130 mm bred og de fem-eikerde felgene er laget av lett, men slitesterk aluminium. Drivstofftanken rommer opptil 12 liter drivstoff, som med et drivstofforbruk på litt over 2,5 liter per 100 kilometer sikrer lang rekkevidde og fremfor alt gjør deg litt uavhengig av de raske bensinprisene.

Utstyrt med et nøkkelløst system, har Romet GT 125 MAX naturligvis et rom som enkelt kan romme en hjelm. Ekstra plass er plassert på frontpanelet og er beregnet for småting som en lommebok eller telefon. Setet er profilert på en slik måte at det gir sjåføren tilstrekkelig støtte i korsryggen, noe som er verdsatt av alle sjåfører som bestemmer seg for å kjøre lengre turer. Selvfølgelig er det nok plass til passasjeren, samt plass til føttene hans – det er også gripehåndtak. Ryttere som bestemmer seg for å øke bagasjeplassen til GT 125 MAX kan bruke den bakre bæreren til å montere en toppkoffert.

Til slutt er det verdt å ta en titt på dashbordet, som domineres av to klokker med sporty stil, nemlig en turteller og et speedometer. I tillegg til informasjon om temperaturen på kjølevæsken og drivstoffnivået, har GT 125 MAX ombord … en radio som vil gjøre kjøringen mer behagelig.

Romet GT 125 MAX er tilgjengelig i to fargeversjoner, nemlig elegante marineblå og mørke ståltoner. Prisen for denne kategorien scooter er absolutt ikke overdrevet. For Romet GT 125 MAX må du betale 14 999 PLN. Prisen inkluderer også gratis levering, mens Romet også tilbyr en rekke attraktive avbetalingsalternativer. For detaljer er det best å gå til nærmeste salong eller besøke nettsiden: www.rometmotors.pl.

Spesifikasjoner for Romet GT 125 MAX-modellen:

Født i 2023
Dimensjoner [mm]: 2170*810*1280
akselavstand [mm]: 1450
Skala [kg]: 150
Motor: 1-sylindret, 4-takts
kapasitet [ccm]: 125
Avkjøling: flytende
effekt maks [KM]: 11,28 hk/8500 o/min
dreiemoment [Nm/rpm]11,6 Nm/6000 o/min
hastighet maks [km/h]: 95 km/t
Start: elektrisk
Drivoverføring: drivreim
Transmisjon: Kontinuerlig variabel CVT girkasse
Smøring: tvungen sirkulasjon, våtsump
Dekk: foran 120/80-14, bak 130/60-13
tank kapasitet [L]: 12L
Fjæring foran: Teleskopiske støtdempere
Fjæring bak: oljestøtdempere
Bremsesystem: CBS, skivebremser foran og bak
Felger: aluminium
Drivstofftype: P,E5
Drivstofforbruk: 2,6 l/100 km

You may also like

Leave a Comment