Home » Romet RCR 125 – chopper-nyhet 2023 [dane techniczne, cena, moc, masa]

Romet RCR 125 – chopper-nyhet 2023 [dane techniczne, cena, moc, masa]

by Peter Østbye

Selv om segmentet av choppere og cruisere tydeligvis krymper, dukker det stadig opp nye modeller, ofte overraskende, som ikke lar deg glemme. Et av disse kjøretøyene er definitivt en motorsykkel i den populære 1/8 liters kategorien, nemlig Romet RCR 125. Møt den siste inkarnasjonen av denne modellen for 2023.

Unik som… Romet RCR

Den virkelige differensiatoren til RCR 125 er definitivt motoren. Mens praktisk talt alle modellene i dette motorsykkelsegmentet har ensylindrede motorer, er Romet en tosylindret motor Bølge – fordelen med et ekte chopper/cruiser kjøretøy. Den andre sensasjonen er at praktisk talt enhver motorsykkel med V-Twin-enhet kan kjøres med førerkort kategori A, mens RCR kun kan kjøres med førerkort kategori B (hvis den har vært holdt i mer enn 3 år). . eller A1. Dette er en unik fordel med dette kjøretøyet.

Det store salget av Honda tohjulinger har startet! Opptil 23 reduserte modeller… | motorsykkel reisende

motor

Den unike Romet RCR 125-motoren med et slagvolum på 124 cm3 yter en maksimal effekt på 13 hk og et dreiemoment på 14 Nm. Med en vekt på 167 kilo og takket være den 6-trinns girkassen, gjør disse verdiene det mulig for maskinen å akselerere til 95 km/t. Enhetens lave drivstofforbruk, drivstoffinnsprøytning og en 15-liters tank gjør at du kan nyte kjøringen uten hyppige besøk på bensinstasjonen, som du må sjekke hver 400. kilometer på Romet RCR 125. I tillegg er denne maskinen miljøvennlig og oppfyller de strengeste Euro 5-utslippsstandardene.

Først av alt stilen

Kategorien til denne motorsykkelen forplikter. Du kjøper en cruiser med øynene og det er det samme med Romet RCR 125, selv om rent pragmatiske aspekter helt sikkert vil spille en stor rolle her. Uansett, RCR har en ubestridelig stil som ligner mye større forskyvningsmaskiner. Det som umiddelbart fanger øyet er selvsagt V-twin-motoren, som harmonerer med de klassiske linjene til hele motorsykkelen. Vi har en dråpeformet drivstofftank, en rund LED-frontlykt og et slankt, bredt førersete som sømløst går over i et smalere passasjersete. Stilige støpte felger, en kombinasjon av klassisk bakfjæring og omvendt gaffel foran. I tillegg gjør det høye styret og fotstøttene foran at ryttere i forskjellige høyder kan sykle komfortabelt. Og alt i farger som kombinerer matt og blank svart og råaluminium. Dark cruiser – utrolig at det er sånn bare 125

Benda Chinchilla 125 – en klassisk cruiser med kategori B-lisens [nowość 2023, dane techniczne, cena, moc, waga, v-max, chopper] | motorsykkel reisende

komfort og sikkerhet

Romet RCR 125 & 8211;  Chopper-nyhet 2023 [dane techniczne, cena, moc, masa]

For å gi føreren kontroll over sykkelen på asfalt av varierende kvalitet, er Rometa RCR 125 utstyrt med et 16″ forhjul og et 15″ bakhjul. Den tidligere beskrevne justerbare fjæringen, skivebremser – utstyrt med CBS-systemet – og en stiv stålramme tillater sikker og komfortabel kjøring på alle veier.

Romet RCR 125 venter på utfordringene som eieren vil gi den. Enten det er en solo-tur på svingete fjellveier, en lat søndagstur med en pillepassasjer eller en daglig kamp i overfylte bygater, er RCR opp til oppgaven.

Pris

Den tosylindrede Romet RCR 125 koster PLN 17.999. Det er mulighet for å kjøpe den på nett og få den levert til adressen kunden har oppgitt.

Mer om Romet motorsykler på produsentens hjemmeside.

Tekniske spesifikasjoner

Mål: 2070/755/1010mm
Akselavstand: 1410 mm
Vekt: 167 kg
Motor: 2-sylindret V-Twin
Kapasitet: 124cc
Avkjøling: væske
maksimal effekt: 13 hk
Dreiemoment: 14 Nm ved 6.500 o/min
Toppfart: 95 km/t
Start: elektrisk
Tenning: EFI
Driv: kjede
Gir: 6 gir
Fordekk | bak 110/80-16 / 150/80-15
Fjæring foran: USD
Tankkapasitet: 15L
Bremsesystem: CBS

You may also like

Leave a Comment