Home » «Romskip» blant de norske fjordene. To år før åpningen vekker det allerede stor interesse

«Romskip» blant de norske fjordene. To år før åpningen vekker det allerede stor interesse

by Peter Østbye

Mer informasjon om Polen og verden finner du på hovedsiden til Gazeta.pl.

se videoen
Luksus laget i Polen. Disse yachter er en verdensomspennende sensasjon

Navnet Svart betyr svart og blått på gammelnorsk. Investoren sikter til Svartisenbreen, som ligger like over polarsirkelen. hotell Inspirert av «Fiskehjell» (en A-formet trekonstruksjon som brukes til å tørke fisk) og «Rorbu» (en kystfiskerhytte) sies den å stå på påler over vannet i Holandsfjorden ved foten av den spektakulære Svartisenbreen. .

En spennende oppdagelse i Tyrkia. En stor underjordisk by [WIDEO]

Futuristisk design

Designet imponerer med sitt utseende. Bygget skal oppføres etter en sirkulær plan. For noen ligner det et romskip, for andre Apples moderne hovedkvarter og for andre en forskningsstasjon helt i nord.

Fremtidige turister vil ha 94 rom i minimalistisk stil til disposisjon. I korridorene henges kunstverk – malerier og skulpturer knyttet til lokalarven. En interessant løsning vil være en virtuell concierge som sørger for den rette atmosfæren i rommene. I tillegg kan gjestene bruke velvære og til og med et spesialdesignet søvnprogram.

Andrzej Fenrych, visepresident for flygelederforbundet, og Anita Oleksiak, president for den polske lufttrafikkmyndigheten, i det parlamentariske underutvalget for luftfart kort tid før undertegnelsen av den midlertidige avtalen.himmel lammelse. «Kontrollerne er fortsatt fast bestemt på å endre livene sine»

Økologi er en viktig sak

hotell det vil være miljøvennlig. Strømnettet brukes ikke. Prinsippet om «null avfall» bør gjelde i gastronomi. Bygget vil også være nøytralt med tanke på CO2-utslipp til miljøet. Alt avfall skal resirkuleres for å minimere avfallsproduksjonen.

«Bærekraftig eiendom krever ekstraordinær kreativitet, og Six Senses Svart tar oss til et helt nytt nivå i denne forbindelse, og flytter kjente grenser,» sa Neil Jacobs, administrerende direktør i Six Senses. – Dette har blitt viktigere enn selve prosjektet, da det vil være et futuristisk utstillingsvindu for hva som kan oppnås når det gjelder bærekraft og energi, og derfor representerer fremtiden i gjestfrihets- og utviklingssektoren, la han til.

Hotellet skal etter planen åpne i 2024.

Kilder: Six Senses / fly4free.pl

You may also like

Leave a Comment