Home » Runde 6 av Fortuna 1st League: Storseier for Wisła Kraków og uavgjort i kampen på toppen av tabellen – CKsport.pl

Runde 6 av Fortuna 1st League: Storseier for Wisła Kraków og uavgjort i kampen på toppen av tabellen – CKsport.pl

by Gunnar Garfors

Den innledende runden av Fortuna 1st League trakk 44 806 tilskuere. I denne serien med kamper kom litt færre fans til stadionene, nemlig kun 41 801. Kampen mellom Wisła Kraków og Arka Gdynia trakk flest tilskuere, og kampen mellom Górnik Łęczna og Wisła Płock trakk færrest fans. 14 180 mennesker kom til Reymont og mindre enn 1 800 fans kom til stadion i Łęczna – hva var resultatene på banen?

GKS TYCHY – MIEDŹ LEGNICA 0-0

Denne siste runden bør starte med et interessant oppgjør mellom lagene på toppen av tabellen. Kampen mellom GKS Tychy og Miedź Legnica kan imidlertid klassifiseres som «for kjennere», siden vi ikke så et eneste mål der.

LECHIA GDAŃSK – PODBESKIDZIE BIELSKO-BIAŁA 3:0

Den andre kampen på fredag ​​ga tre mål og seier for nedrykket Lechia Gdańsk over laget fra Bielsko-Biała. Høydepunktet i denne kampen var et mål fra Camilo Mena, som, etter å ha sendt ballen mellom beina på motstanderen, slo Podbeskidzie-keeperen med et vakkert skudd fra distanse.

POLONIA WARSZAWA – MOTOR LUBLIN 0:1

Dette møtet lovet også å bli interessant. Goncalo Feio understreket at begge lagene kjente hverandre veldig godt og håpet at sportsånden etter deres siste nederlag ville hjelpe dem å beseire en vanskelig rival på bortebane. Og slik ble det. Motoren vant etter et smart trekk av Bartosz Wolski.

WISLA KRAKOW – ARKA GDYNIA 5:1

Wisła Kraków-spillerne, som tapte de to siste konkurransene, kunne også føle den sportslige vreden. Det ble også sagt at Wisłas trener Radosław Sobolewski kjempet om jobben i dette spillet. Kanskje hele dette miljøet hadde en positiv innflytelse på spillerne fra Krakow. De spilte en veldig god kamp og slo motstanderen sin strålende. Hattricket ble fullført av Angel Rodado og kampens høydepunkt var et mål fra hans landsmann Goku, som scoret direkte fra en corner.

Etter denne serien med spill er det verdt å merke seg at Chrobry Głogóws lag fortsatt er uten poeng. Trenerskiftet i Głogów har ennå ikke gitt de forventede resultatene, og i denne serien tapte det oransje og svarte laget 1-2 mot Stal Rzeszów, i et møte mellom lag fra bunnen av tabellen. GKS Katowice-laget kan se tilbake på en god serie, vant tredje kamp på rad og ligger for øyeblikket på 2. plass på tabellen.

Bord:

Foto: Mateusz Kaleta

————

Takk for at du er med oss ​​og støtter arbeidet som er tilgjengelig på CKsport.pl. Klikk på lenken under og kjøp redaksjonen vår en symbolsk kaffe.

You may also like

Leave a Comment