Home » Russiske strategiske bombefly på Kolahalvøya, på grensen til Norge og Finland | nyheter fra verden

Russiske strategiske bombefly på Kolahalvøya, på grensen til Norge og Finland | nyheter fra verden

by Gabriel Scott

Bilder tatt av den amerikanske satellittoperatøren klokken 10.22 lokal tid 7. oktober viser dette på Kolahalvøya i nordvest. Russland gjennom Grense Måldrepende fly er satt inn med Norge. Syv Tu-160 bombefly og fire Tu-95 bombefly ble registrert på asfalten, opplyste den norske tjenesten 12. oktober. brosjyre, f.eks. Et annet bilde, levert 9. oktober, viser Tu-160 klar til oppskyting.

For mer informasjon, se hjemmesiden til Gazeta.pl.

se videoen
General Bieniek: Atomvåpen er et avskrekkende våpen, men de har også sjarmen til å skremme

Norge. 11 russiske strategiske bombefly nær grensen

«Jerusalem Post» om russerens utseende bomber strategiske spørsmål i Kolahalvøya-området, kunngjorde han 30. september. På den tiden publiserte han satellittbilder tatt i august og september som viser fire Tu-160 bombefly og tre Tu-95 bombefly ved Olenya-basen. Det betyr at Russland siden den gang har det økt antallet. Flyene er daglig stasjonert ved Engels Air Force Base, 720 km sørøst for Moskva. Analyse viser at den første Tu-160 ankom basen 21 august og tre Tu-95 – 25 kokk.

Putin truer med atomvåpen. Borrell: Vestens respons vil være enorm

Finland: Vi overvåker situasjonen

Olenya Air Force Base ligger omtrent 150 kilometer unna finsk Grense. – Fra et synspunkt av finsk sikkerhet spiller det ingen rolle om flyene som er stasjonert av Russland ved flybasen Kolahalvøya er nær eller lenger fra grensen, sa han til avisen. «Helsingin Sanomat» Kommunikasjonsdirektør Johan Tillander i det finske forsvaret.

Flyoverføringen ble sett på som en militærøvelse som Russland vanligvis organiserer for atomstyrker på denne tiden av året. – Forsvaret overvåker kontinuerlig aktivitetene i området, sa Tilander.

– Når det gjelder flåten av russiske fly, er det ganske vanlig å flytte dem under øvelser. Russerne gjennomførte vanligvis denne typen øvelser på slutten av året. Tu-160 og Tu-95 deltok i dem – la han til, og forsikret at de ville følge nøye med på om øvelsen ble gjennomført på tradisjonell måte.

I mellomtiden konkluderte tidligere forsvarsstyrkens etterretningssjef generalmajor Pekka Toveri at omplasseringen av russiske fly til Kolahalvøya var relatert til den «overordnede sikkerhetssituasjonen». – Selv om Russland er i dårlig form militært, ønsker det å vise at det fortsatt er en styrke å regne med, sa han.

Vitser fra Russland fortsatte.  Finnene Russland krymper sakte. Nå har finnene «annektert» St. Petersburg.

You may also like

Leave a Comment