Home » Russland er skjøvet til side og Balkan erstatter det! Ny DLC for Euro Truck Simulator 2

Russland er skjøvet til side og Balkan erstatter det! Ny DLC for Euro Truck Simulator 2

by Peter Østbye

DLC-deksel for Euro truck simulator 2 tittelen hjertet av Russland det gikk over hele internett. På grunn av russisk aggresjon mot Ukraina, skrinlagt SCS Software Studio hele prosjektet. Dette skapte imidlertid et gap i utgivelsessyklusen, så utvikleren var raskt ute med å kunngjøre opprettelsen av et tillegg som ville tillate spillere å utforske Balkan.

Euro Truck Simulator 2 står for Extras

I 2012 var en av de mest interessante premierene de siste årene for spillere som bruker PC-er hver dag. Euro truck simulator 2 er en tittel som skal feire tiårsdagen sin om noen måneder, men som fortsatt har mange fans rundt seg. Elskere av lange reiser, hvor sjåføren kan konsentrere seg om maskinen og veien, har vært en slags trøst i produksjonen av SCS Software i årevis. Ikke rart Euro truck simulator 2 Regnes som et av de beste roterende spillene i simuleringssjangeren.

Utviklerne av spillet er primært ansvarlige for spillets levetid. Mindre enn ett år etter debuten Euro truck simulator 2 på markedet ga SCS Software ut den første DLC-en som diversifiserte spillingen. For den spesielle tittelen Tillegg bringer nye lokasjoner, oppdrag, ruter og lastebiler som vi kan flytte. Debut-DLC med tittelen gå østover fokusert på Polen, Slovakia, Ungarn og Tsjekkia.

I årene som fulgte vokste antallet tilsetningsstoffer og med det interessen for det samlede produktet. I 2015 debuterte DLC Skandinaviahvor vi kunne reise gjennom Danmark, Sverige og Norge. I løpet av de neste seks årene ga SCS Software ut følgende tillegg: Lev i Frankrike (Frankrike), Italia (Italia), Utenfor Østersjøen (Litauen, Latvia, Estland, Finland, Russland), Veien til Svartehavet (Bulgaria, Romania, Tyrkia) og Iberia (Spania, Portugal, Frankrike). Totalt sett er det opp til deg syv store DLC-er utgitt på mindre enn åtte år.

Den første ripen i SCS Softwares utgivelsespolicy dukket opp i februar i år. Den tsjekkiske utvikleren har annonsert i lang tid det siste tilskuddet var helt fokusert på Russland. med tittelen utvidelse hjertet av Russland det var nesten ferdig, men på det tidspunktet ble planene for Vladimir Putins studio forpurret. På grunn av det russiske angrepet på Ukraina, stengte SCS Software raskt prosjektet og kunngjorde dette de siste dagene hjertet av Russland til slutt vil den ikke komme på markedet. På dette tidspunktet bør det imidlertid bemerkes at produsenten la et mål i tilfelle våpenhvile. Da kan en Russland-fokusert DLC være et av elementene i Ukrainas gjenoppbygging etter krigen.

Ikke for Russland, ja for Balkan – tillegg for Euro Truck Simulator 2

Ikke for Russland, ja for Balkan – tillegg for Euro Truck Simulator 2

I denne sammenhengen det i naturen (og på gamblingmarkedet) går ingenting tapt, SCS Software lukket raskt publiseringsgapet. I siste innlegg å blogge Utviklere finner vi informasjon som sier at snart et tillegg har rett Vest-Balkan. I tillegg på nettsiden youtube Til og med den første videoen som promoterer den kommende DLC har dukket opp. Som du lett kan gjette, vil utvidelsen bli utstedt i stedet for den suspenderte hjertet av Russland.

Studioet annonserte at de har jobbet med utformingen av tillegget som skal ta oss til Balkan i over et år. For øyeblikket er teamet i de tidlige stadiene av DLC-utviklingImidlertid vet vi allerede hvilke steder som vil vises i spillet. Interessant nok vil det være et rekordantall tiltredelsesland Euro truck simulator 2 i et tillegg. Så du blir: Albania, Bosnia-Hercegovina, Kroatia, Kosovo, Montenegro, Nord-Makedonia, Serbia og Slovenia. Det er åtte land totalt.

Selvfølgelig, som med tidligere utvidelser, kan vi forvente det Bygninger, stier, broer og unike bygninger som er typiske for et bestemt sted. SCS Software annonserte også slutten Vest-Balkan en gruppe veteraner jobber Euro truck simulator 2 støttet av unge ansatte. Du kan se det med det blotte øye i videoen vedlagt ovenfor Til tross for den innledende arbeidsfasen, ser DLC veldig bra ut.

Følgelig forblir hele det forrige prosjektet som det var hjertet av Russlandhavnet i søpla Den tsjekkiske utvikleren føler et sterkt behov for å kompensere spillere for underholdningen som DLC skal gi. Derfor vil bredden av Balkans vedlegg mest sannsynlig ikke være begrenset til det største antallet land som er inkludert i en enkelt utvidelse. Dessverre for øyeblikket Vi har ikke funnet ut når utvidelsen lanseres. Som en påminnelse kan den siste DLC, dvs Iberia Den hadde premiere 8. april 2021.

Kilde: SCS programvare

You may also like

Leave a Comment