Home » Russland. Han stjal en PlayStation 4 i Ukraina, men det er ikke det mest sjokkerende

Russland. Han stjal en PlayStation 4 i Ukraina, men det er ikke det mest sjokkerende

by Gunnar Garfors

Russland er en sinnstilstand. Det perfekte beviset på dette er den russiske mannen som stjal PlayStation 4 fra Muriapola og nå ber offeret sitt om kontopassordet fordi han ikke kan spille spillet.

I sitt bestialistiske angrep på Ukraina har russerne gang på gang bevist at de er fullstendig frakoblet virkeligheten. Men frekkheten en av dem viser er rett og slett sjokkerende.

Han stjal PS4 og ber offeret om passordet

I kategorien de største absurditetene inntar en russisk mann som stjal en PlayStation 4 i Mariupol en høy posisjon. Det i seg selv er opprørende, men irrasjonaliteten i situasjonen slutter ikke der. Dette er bare begynnelsen, da tyven sendte e-post til offeret med en uvanlig forespørsel.

Russeren sendte en e-post til en ukrainer hvis PlayStation 4 ble stjålet for en PlayStation Network-kode. Da han nektet, la tyven til at han bare ville ha passordet for å komme inn i skjulte spill og ikke trengte e-posten hans. Som om det ikke var nok, lurer han i neste melding på om offeret hans fortsatt er i live hvis han ikke sender en tekstmelding til ham.

Jeg vet virkelig ikke hvordan jeg skal kommentere det. Det er nok best å la det være ukommentert. Du kan legge det til selv.

Utseende: Du kan ikke falle lavere. Russland utnytter ukrainske barn

Utseende: Russland vil ikke være fornøyd. Han vil ikke lenger skjule sine forbrytelser

Bildekilde: charnsitr / Shutterstock.com

Tekstkilde: Twitter

You may also like

Leave a Comment