Home » Rūta Dvinska skal lese været fra TV3 framover

Rūta Dvinska skal lese været fra TV3 framover

by Connie Nielsen

Fra 3. januar vil Rūta Dvinska jobbe for TV3s nyhetstjenesteteam, som vil informere TV-seerne om dagens vær, og «Delfi»-portalen vil bli informert av TV3. Dvinska drev «Mothers» Club» i to år, som hun forlot i desember i fjor med et løfte om å komme tilbake til TV-skjermene i en annen rolle.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Dvinsk har betydelig erfaring innen TV, så vel som i andre prosjekter. Fram til 2019 jobbet hun som værprogramleder på LNT-kanalen, fra 2019 presenterte hun programmet «Māmiņu klubs» på STV-kanalen. Nye ledere er funnet for «Māmiņu klubs» – influencer Kristīne Beitika og parterapeut Līva Spurava.

«Det er med stor glede vi ønsker Rūta velkommen til TV3s nyhetsserviceteam, hvor vi ønsker henne hjertelig velkommen. Rūtas karriere har tatt henne gjennom ulike TV-kanaler, men fra nå av kan seerne «møte» henne på TV3. Hverdagskvelder for å finne ut hva «Rūtas energi og positivisme vil definitivt inspirere og lade både seerne våre og oss selv», sa Elīna Jēkabsone, utviklingssjef i TV3s nyhets- og informasjonstjeneste.

Dvinska selv er glad for å bli med i TV3-teamet og understreker at dette valget vil gi henne en følelse av retur i tillegg til nye, spennende utfordringer: «Det føles som å komme hjem etter en lang, lang og erfaren reise», sier hun.

Innholdet i denne publikasjonen eller deler av den er et opphavsrettsbeskyttet objekt i henhold til opphavsrettsloven, og bruk av det uten samtykke fra utgiveren er forbudt. Fortsett å lese her.

You may also like

Leave a Comment