Home » såkalte «Udyret» etterlyst for voldtekt falt på flyplassen i Balice

såkalte «Udyret» etterlyst for voldtekt falt på flyplassen i Balice

by Gunnar Garfors

Mannen som er rammet av forbrytelsene er 34 år gamle Damian T., som er en trussel mot andres liv, helse og seksuell frihet, det såkalte udyret anklaget for voldtekt. Han har blitt straffet tidligere. av drap og en rekke voldtekter og seksualforbrytelser, og tingretten i Zielona Góra avgjorde en avgjørelse om hans foreløpige arrestasjon. For å unngå rettferdighet gjemte mannen seg utenfor landet vårt i årevis.

29. januar 2023 slo norsk politi ned på en mann som presenterte pornografiske bilder til barn i en av Norges hurtigmatkjederestauranter. Det viste seg å være 34 år gamle Damian T, som var etterlyst av det polske rettsvesenet. Etter mannens pågripelse ble det besluttet å umiddelbart utvise ham fra Norge. Norske tjenester informerte polsk politi om hele hendelsen. På dette grunnlaget tok det polske politiet grep.

2. februar 2023, politibetjenter fra avdelingen for bekjempelse av menneskehandel ved Kriminalbyrået ved det generelle politihovedkvarteret i samarbeid med offiserer fra de kriminelle avdelingene til Katowice politihovedkvarter, Kraków politihovedkvarter, Bielsko-Biała politihovedkvarter, Żary Police Headquarters og Kraków Police Headquarters fanget en mistenkt i Balice umiddelbart etter at han gikk av flyet. Den arresterte ble deretter fraktet til arresten, hvor han avventer dommen i saken.

You may also like

Leave a Comment