Home » Samsung Wallet er fortsatt ikke for Polen

Samsung Wallet er fortsatt ikke for Polen

by Peter Østbye

Samsung annonserte nettopp at Samsung Wallet-appen vil være tilgjengelig i ytterligere 13 markeder. Polen er fortsatt ikke på listen.

I juni 2022 lanserte Samsung en tjenestefusjon SamsungPay og Samsung pass i en plattform Samsung lommebok. I begynnelsen var den tilgjengelig i selskapets hjemmemarked, dvs i Sør-Korea. Senere kan de nye produktene brukes av brukere i 6 andre markeder, for eksempel: Kina, Frankrike, Tyskland, Amerikas forente stater, Storbritannia og Italia. Nå skal andre land slutte seg til denne gruppen: Bahrain, Danmark, Finland, rennende nese, Kasakhstan, Kuwait, Norge, Oman, Sør-Afrika, Sveits, Sverige, Vietnam og De forente arabiske emirater.

Samsung lommebok-app fortsatt er ikke tilgjengelig i Polensom hovedsakelig kan skyldes det faktum at de ikke har vært, ikke er og sannsynligvis ikke vil være tilgjengelige på lenge Samsung Pay-betalinger. I Polen er tjenesten Samsung Pass tilgjengelig, som blant annet brukes til å lagre passord.

Samsung Wallet tar hverdagsvennligheten til neste nivå, og vi har jobbet tett med våre pålitelige partnere og utviklere for å berike lommebokopplevelsen vår. Vårt fokus er å bringe plattformen til så mange markeder som mulig så raskt som mulig, slik at flere Samsung Galaxy-brukere kan nyte fordelene med den digitale lommeboken.

Sa Jeanie Han, EVP og leder for Digital Life-teamet hos Mobile eXperience Business, Samsung Electronics

Som koreanerne forklarer, er Samsung Wallet en rask, enkel og sikker måte å organisere og få tilgang til viktige dokumenter og ID-dokumenter på – fra bankkort og digitale nøkler til reisebilletter, førerkort og student-ID-kort.

Samsung Wallet er beskyttet av en sikkerhetsplattform Samsung Knoxsom inkluderer Fingeravtrykkgjenkjenning og kryptering. Dette for å beskytte viktige brukerdata. I tillegg lagrer Samsung Wallet spesielt sensitive dokumenter i et isolert miljøDette gir et ekstra lag med beskyttelse mot potensielle digitale og fysiske hackingforsøk.

Utseende: Samsung One UI 5 kommer i oktober. Se for hvem

Utseende: Kjøp en Samsung Galaxy S21 FE 5G og få klokken i gave

Bildekilde: Allmy / Shutterstock.com

Tekstkilde: Samsung

You may also like

Leave a Comment