Home » Scandinavian Airlines-piloten klager over «sløsing med drivstoff» midt i kaos på Heathrow flyplass

Scandinavian Airlines-piloten klager over «sløsing med drivstoff» midt i kaos på Heathrow flyplass

by Catherine Monroe

Scandinavian Airlines-piloten snakket alt om Storbritannias travleste flyplass i en morsom kunngjøring til passasjerene.

Piloten, som nettopp hadde landet på Heathrow lufthavn, forlot cockpiten i kabinen og tok tak i intercomen for å legge seg på London lufthavn og forklare passasjerene hvorfor Heathrow er så kaotisk og hvorfor flyene er så forsinket.

Han spøkte også med hvor mye en stor yacht vil bruke seks måneder til pensjonisttilværelsen etter å ha forsøkt å lande flyet på en overfylt flyplass.

Heathrow lufthavn har bare fire terminaler, hvorav tre faktisk var åpne, og måtte håndtere 600 fly mens den bare kunne ta imot 400 – derfor tok flyet 40 minutter å taxi til posisjon før det fløy til Oslo, Norge.

Scandinavian Airlines-piloten sa at han kastet bort liter drivstoff mens han ventet på å lande (Bilde: beksinthecity / TikTok)

I en video som fikk over 320 000 likes, sa piloten: «Her, nå, er Heathrow i kaos. Heathrow har fire terminaler, tre er åpne.

«Hun har 600 fly mot 400. Kaos. Så da vi landet førti minutter senere, havnet jeg tilbake på tribunen. Vi landet for halvannen time siden. Vi bare satt der.

«Hvis du er for en grønn fest, må du skyte meg for å brenne 3000 millioner liter drivstoff og sitte der og vente på drosjen, frustrasjonene mine kan du se, roligere, roligere fordi jeg går av med pensjon snart.» «

Flyselskapets pilot kom med en frekk useriøs kunngjøring og sa at Heathrow var totalt søppel (Bilde: beksinthecity / TikTok)

Piloten fortsatte med å forklare hvordan han vil bruke pensjonisttilværelsen på en «skitten stor yacht» når han forlater selskapet om seks måneder.

Heathrow lufthavn og Scandinavian Airlines er kontaktet for å kommentere hendelsen.

Seere på TikTok hilste kommentarene med sympati for piloten under det nylige flyplasskaoset i en video med tittelen «Vår pilot overga seg.»

En bruker skrev: «Jeg synes synd på pilotene og kabinansatte som for mange bare får betalt når de er i luften, så de er nok mer frustrerte enn noen andre.»

En annen la til: «Fair play, han gikk ut og snakket med passasjerene sine og delte frustrasjonen sin. Han får fortsatt betalt og yachten hans, men greit nok.

En tredje sa: «Heathrow 3-terminaler, 600 fly, yachter, landing i Cornwall – ingen landing, tale var i gang.»

En av de fire terminalene ble stengt under kaoset (Bilde: AFP via Getty Images)

For å få de siste nyhetene og historiene fra hele verden fra Daily Star, abonner på vårt nyhetsbrev ved å klikke her.

Nyheten kom etter at Ryanairs flyvertinne avslørte følelsene sine for jobben sin på et fly mellom Spania og Manchester forrige uke.

En frustrert ansatt begynte sin skjærende tirade mot selskapet på flyet 8. juni, og fortalte camperne at Ryanair «ikke lytter til sine ansatte» og ikke har «høye forventninger».

I video av hendelsen sa flyvertinnen: «De lytter ikke til sine ansatte, de bryr seg sannsynligvis mer om deg fordi du gir dem penger. I stedet koster vi deg penger.

Les flere relaterte artikler Les flere relaterte artikler

You may also like

Leave a Comment