Home » Se den endelige verdenscupstillingen

Se den endelige verdenscupstillingen

by Gunnar Garfors


PAP / Marcin Cholewiński / På bildet: Dawid Kubacki og Piotr Żyła

David Frank


Etter sesongens siste konkurranse var det ikke mye endring i verdenscupens totalscore. På topp ti har vi Dawid Kubacki og Piotr Żyła.

Det var en flott sesong for polsk hoppsport. To verdensmesterskapsmedaljer, andreplass i Dawid Kubackis Four Hills Tournament og to topp ti-plasseringer i den samlede verdenscuprankingen. Kubacki endte på fjerde og Piotr Żyła på sjette plass. Vi har også Kamil Stoch som ble nummer 14.

Søndag mottok Halvor Egner Granerud krystallgloben for sesongens beste hopper. Stefan Kraft og Anze Lanisek fullførte den siste pallen. Dawid Kubacki var i topp tre nesten hele sesongen, men på grunn av konas helseproblemer trakk 33-åringen seg fra de siste konkurransene. Skihopping tok selvfølgelig baksetet.

Paweł Wąsek og Aleksander Zniszczoł hadde en solid sesong, og endte på henholdsvis 31. og 32. plass. Vår junior Jan Habdas fikk 48 poeng, noe som ga ham 44. plass sammenlagt.

Også poengsum for den samlede stillingen var: Tomasz Pilch (50. plass), Kacper Juroszek (57.), Stefan Hula og Maciej Kot (ex aequo på 78. plass).

Den endelige klassifiseringen av verdenscupen i sesongen 2022/23:

Totalscore for verdensmesterskapet 2022/23

Les også:
Żyła sendte en slik SMS til Kubacki

SE VIDEO: #dziejesiewsportie: Han endrer ingenting. Ronaldinho fortsetter å sjarmere

Sjekk ut hoppbakken i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment