Home » Sett pris på LFF-bankettbordet for VIP-gjester: Noen ganger er det bedre å ikke gjøre noe

Sett pris på LFF-bankettbordet for VIP-gjester: Noen ganger er det bedre å ikke gjøre noe

by Thure Lindhardt

I bakgrunnen – et tregårdshus, et stråtak, foran det – et massivt trebord, lastet med forskjellige retter som representerer Litauen: dråper, skinke, over t-banen, frokostblandingsbjeller, grønnsaker, leirkrukker og ruller, kurver med brød, vaffelstenger og andre kulinariske preparater.

Festen for fotballkremen til et slikt land og for gjestene fra forskjellige verdenshjørner ble gitt på åpningsdagen for mesterskapet under den første kampen til det litauiske fotballaget.

For arrangøren av fotballquizer, fotballekspert Paulius Ambrazevičius, er et slikt VIP-bord fullstendig uforenlig med et moderne sportsarrangement med et stort publikum.

«Verden skjer i Litauen Futsal (innefotball) mesterskap. Som en av de viktigste sportsbegivenhetene i Litauens historie, sysselsetter den et stort lokallag, alle – profesjonelle innen sitt felt, utmerkede sendinger, et stort TV-publikum, mange gjester fra utlandet, en mulighet til å vise verden, sporten i seg selv er morsomt, alt er fantastisk. Og så finner du mesterskapets VIP-sone.

Noen «La oss dampe» på Robinson Cruise Island vaibelis«, – kommenterer P. Ambrazevičius.

For den kjente fotballdommeren, en tidligere kandidat til vervet til LFF-president Paulis Malžinskas, var et slikt VIP-område en påminnelse om utsmykningen i «guttekroen».

«Futsal Entusiaster skriver interessante artikler på eget initiativ og prøver å bryte fotballboblen og vekke interesse, mange jobber usynlig og gjør viktig organisasjonsarbeid, melder seg frivillig og prøver å imponere de få tilskuerne og deltakerne i et av de største idrettsarrangementene i nyere tid. i Litauen. Federation (LFF) er vakre selv og sier: Se hva vår VIP-sone har å tilby Barer for gutter Pynt.
Jeg har ikke så mye mer å legge til,” sa P. Malžinskas på sin Facebook-konto.

«Og her er et bilde fra VIP-området eller fra Verb søndag?»

På den annen side anser en kommentator en slik løsning for å være ganske passende for presentasjonen av litauisk mat.

«Hvis målet er å introdusere gjestene til litauisk mat, vil det definitivt ikke unnslippe disse omgivelsene, og her er det tilrettelagt for å være litt hawaiisk, sørlandsk. vaibelissom jeg synes er en interessant og helt dum løsning», skrev en kommentator.

Noen ganger er det bedre å ikke gjøre noe

Ifølge Mantas Velykis, kreativ leder ved Klinikk 212, ser ikke LFF ut til å ha lurt på hva hensikten er. For ham minnet en slik VIP-sone ham om en litt gjennomtenkt tilnærming til presentasjonen av landet.

«Før deling av bilder som dette måtte LFF spørre seg selv hva hensikten var. For nå er det ingen kommentar eller forklaring utover bildene. Da ville vi kanskje bedre forstå hva som foregikk.

Vel, generelt er det mulig å føle en noe gjennomtenkt tilnærming til presentasjonen av landet. På ett bilde ser vi en kubeformet zeppelin, på et annet har vi allerede en kanin.

Bildet av innendørsfotballmesterskapet i Litauen er veldig moderne, så det var nok nødvendig å følge en lignende linje i presentasjonen av landet hvis man ville vise noe slikt.

Men kanskje feilen med slike arrangementer er å se på dem i et så gammeldags format: «Her skal vi lage et fullt bord med litauiske varer og det vil være klart for alle hva Litauen er her for». Noen ganger kan det være bedre å ikke gjøre noe og bruke det beløpet, for eksempel å lage en original kurv med deltakere eller til og med oppmuntre idrettsutøvere til å komme tilbake etter en konkurranse.

Også her viser en slik «installasjon» institusjonenes manglende evne til å kommunisere. Tross alt kunne LFF-spesialister bare ringe «Reise til Litauen» og få råd om hvordan du kan presentere landet ditt på en mer interessant og moderne måte. Vel, her, som alltid, bestemmer alle fra sitt klokketårn hva som er bra eller dårlig. Det ser ut til at den litauiske landsbyen er nærmere lederne i fotballforbundet.

Vel, det er en liten sak, men hvis vi allerede forbereder et litauisk bord, legger vi det ikke på toppen av den spanske «Serrano»-skinken eller fikensyltetøyet, som ikke har noe med Litauen å gjøre, «sa Mantas Velykis, kreativ leder. fra klinikk 212 ..

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment