Home » Sharp presenterer de beste garantibetingelsene for solcellemoduler

Sharp presenterer de beste garantibetingelsene for solcellemoduler

by Gunnar Garfors
Foto Sharp

Sharp Energy Solutions Europe introduserer nye garantibetingelser. Med virkning fra november 2023, understreker de nye garantiene Sharps forpliktelse til eksepsjonell kvalitet og ytelse. 25 års garanti på takprodukter og enheter med sort innfatning, og en utvidet 15 års garanti på ikke-takprodukter og sølvrammede modeller.

Kunder som velger å installere Sharp solcellemoduler på taket eller foretrekker moduler med svart ramme drar fordel av 25 års produktgaranti. Denne garantien gjelder ikke bare for takinstallasjoner, men også for sortrammede moduler, inkludert ikke-takinstallasjoner.

Kunder som velger takløs installasjon med sølvrammemodeller får 15 års produktgaranti. Denne endringen reflekterer Sharps forpliktelse til å møte kundenes preferanser og gir trygghet for de som velger sølvinnrammede modeller for en rekke bruksområder.

Ovennevnte produktgarantier gjelder for moduler installert innenfor EU og i Albania, Bosnia-Hercegovina, Island, Israel, Liechtenstein, Nord-Makedonia, Montenegro, Norge, Serbia, Sveits, Tyrkia, Ukraina og Storbritannia. I alle andre land gjelder 12 års garanti for alle solcellemoduler.

Garantert utgangseffekt

I tillegg til utvidede produktgarantier, tilbyr Sharp Energy Solutions Europe bransjeledende ytelsesgarantier skreddersydd for et bredt spekter av modultyper.

TOPCon-moduler:

  • 30 års lineær utgangseffektgaranti med en garantert minimum utgangseffekt Pnom på 99 %. det første året og minst 87,5 prosent i år 30
  • Maksimal årlig degraderingsrate etter det første året er 0,4 prosent.

Dobbeltsidige PERC-moduler:

  • 30 års lineær utgangseffektgaranti med en garantert minimum utgangseffekt ved Pnom på 98 %. det første året og minst 85 prosent i år 30
  • Maksimal årlig degraderingsrate etter det første året er 0,45 prosent.

Enkeltsidige PERC-moduler:

  • 25 års lineær utgangseffektgaranti med en garantert minimum utgangseffekt ved Pnom på 98 %. det første året og minst 85 prosent i år 25.
  • Maksimal årlig degraderingsrate etter det første året er 0,54 prosent.

– Takket være de nye garantibetingelsene kan kunder investere i en bærekraftig fremtid med tillit til at investeringen deres er beskyttet både når det gjelder produktets holdbarhet og effekt, uavhengig av modultype og installasjonssted – forklarte han Klaus Schäfer, leder for støtte for fotovoltaiske tjenester hos Sharp Energy Solutions Europe.

Ytterligere informasjon:

Om Sharp Energy Solutions

Sharp er en av de største produsentene av solcellemoduler i verden. Den har fremmet bruken av solcelleteknologi i 60 år. Selskapets tilbud inkluderer moduler som sikrer miljøvennlig energiproduksjon. Til dags dato har Sharp sendt over 50 millioner solcellemoduler over hele verden. Sharps tilbud inkluderer effektive solcellemoduler beregnet for installasjon i bolig- og næringsbygg samt i frittstående systemer. Sharp jobber med partnere fra banebrytende teknologisektorer som romfart, romfart og elektrisk mobilitet, og fortsetter å demonstrere sin innovative styrke ved å tilby nye applikasjoner for solcelleanlegg. Sharp er fortsatt aktiv som produsent, leverandør og utvikler, deltar i forretningsprosjekter rundt om i verden og samarbeider med partnere i PV-industrien. Sharp annonserer og oppnår rett til å delta i prosjekter på ulike stadier og tilbyr partnere direkte tilgang til produksjonsressurser og finansieringsmuligheter.

Sharp – sponset materiale

You may also like

Leave a Comment