Home » Shopee forsvinner fra Polen! Slawomir hjalp heller ikke. Det fikk de ansatte også vite i dag

Shopee forsvinner fra Polen! Slawomir hjalp heller ikke. Det fikk de ansatte også vite i dag

by Gunnar Garfors

Den polske Shopee.pl-plattformen vil kun være i drift frem til 13. januar. Uventet informasjon dukket opp på e-handelsplattformen torsdag.

Shopee Polska avslutter driften / Foto: Shopee.pl

Slutt på Shopee. Butikken trekker seg ut av Polen

Shopees polske filial forsvinner fra markedet. Denne nyheten overrasket brukere av plattformen torsdag morgen.

Vi beklager å informere deg om at Shopee Polska-plattformen vil bli stengt, kunngjorde operatøren. Bestillinger kan fortsatt legges inn frem til 13. januar kl. 23:59. Etter denne datoen vil nye bestillinger bli suspendert.

Shopee.pl stenger

Alle bestillinger mottatt innen 13. januar kl. 23.59 vil bli behandlet som vanlig.

Allerede i desember snakket nettverket om videre utviklingsplaner i Polen. Det er planlagt å øke GMV, salg og antall forsendelser i Polen i 2023 – dette ble annonsert av direktøren for forretningsutviklingsavdelingen til Shopee Poland Michał Tykarski.

Ansatte fikk vite om oppsigelsene i dag

Jeg vet ikke noe annet, jeg tror ikke jeg er den rette til å kommentere noe annet. Vi visste ikke noe mer enn staten, ingenting utover de offisielle kunngjøringene. Jeg tror det kom overraskende på de fleste av oss

– sier anonymt en av Shopee-ansatte i Polen, og legger til at de ansatte mottok varsler i dag.

Shopee Polen i 2022

«Andre halvdel av 2022 for e-handel er mer dynamisk enn den første. På grunn av høy inflasjon eller energikostnader endres produktprislistene betydelig. Fra synspunktet til selgere som bygger e-handel i Polen, er det viktig å jobbe med å automatisere interne prosesser i deres selskaper, innen ordredistribusjon eller pakkepakking, noe som vil bidra til å redusere kostnadene. I en tid hvor kjøpere leter etter de beste tilbudene og på den annen side prisene på basisprodukter stiger, betyr automatisering og reduserte driftskostnader at selgere kan tjene mye på å tilby kundene lave priser uten å miste seg selv» – slik Tykarski oppsummerte det siste året.

Sławomir og permitteringer ved Shopees polske filial

I det siste året har nettverket promotert sine aktiviteter sammen med Sławomir, en rockepolomusiker som også solgte dingsene og platene sine gjennom plattformen. Samarbeidet ga dessverre ikke de ønskede resultater og ble raskt avsluttet. Plattformen gikk tilbake til å markedsføre sine anti-inflasjonsskjold.

Mandag kunngjorde merket at det nettopp hadde lansert en ny Shopee-kampanje – Winter Anti-Inflation Shield.

I oktober bestemte Shopee seg på sin side for å permittere. Som selskapet forklarte, bør dette være en del av dagens strategi og ikke et resultat av plutselige problemer.

Takk for at du bor hos oss

– rapporterte Shopee.pl-teamet

Ser du etter et næringslokale å leie? Se tilbud på PropertyStock.pl

You may also like

Leave a Comment