Home » ShowHeroes Group kunngjør oppkjøpet av PlayAd Media Group

ShowHeroes Group kunngjør oppkjøpet av PlayAd Media Group

by Thure Lindhardt

ShowHeroes Group, uavhengig europeisk leverandør av digitale videoløsninger for utgivere og annonsører, kunngjør oppkjøpet av PlayAd Media Group. Denne svenske leverandøren av videoløsninger, basert i Stockholm, opererer i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Oppkjøpet av PlayAd Media Group er det andre for ShowHeroes Group i 2021 og det fjerde siden 2016. Gruppen har faktisk allerede kjøpt opp og vellykket integrert selskaper i Holland (Streamads), Italia (Viralize) og Storbritannia (Union Media) . . Med dette nye oppkjøpet økte ShowHeroes Groups totale månedlige videovisninger fra 2,5 milliarder til 2,8 milliarder. Antall unike besøkende i Europa steg fra 192 til 220 millioner.

Inkluderingen av PlayAd i ShowHeroes Group åpner for en rekke muligheter for alle våre partnere. Vi er stolte av å kunne tilby de skandinaviske markedene vårt eksklusive semantiske samsvarsverktøy i forbindelse med biblioteket vårt med videoinnhold av høy kvalitet. Vi vil også gi dette skandinaviske markedet tilgang til den globale etterspørselen etter premium videoannonsering. Vårt tilbud kompletterer perfekt det allerede meget solide tilbudet til PlayAd i regionen og vil bidra til å konsolidere sin ledende posisjon. Vi er også glade for å betjene våre eksisterende markeder med PlayAds utmerkede livestreaming- og kapitalforvaltningsløsninger.

Ilhan Zengin, grunnlegger og administrerende direktør i ShowHeroes Group

Video, et uunnværlig medium for digital merkevarestrategi

Fra 2022 vil alle tjenester som PlayAd tilbyr for premiumutgivere og annonsører bli integrert i tilbudene til ShowHeroes, det globale merket til ShowHeroes Group. Alle PlayAd-løsninger og merkevaren vil bli integrert i det globale tilbudet til ShowHeroes Group.

Fra begynnelsen av prosessen med ShowHeroes Group var det tydelig for oss at vi deler de samme visjonene. Ved å kombinere reklameteknologi, videoinnhold og inntektsgenerering har de to selskapene med suksess bygget opp virksomhetene sine og skapt et tilbud av høy kvalitet som er attraktivt for både utgivere og annonsører. Ved å samarbeide med ShowHeroes Group vil vi kunne bruke en rekke synergier sammen. Det er den ideelle partneren for å fortsette å utfordre hegemoniet til store teknologibedrifter og i fellesskap styrke lokale medier rundt om i verden.

Lars Blomberg, administrerende direktør i PlayAd Media Group


Vil du ha tilgang til alle beslutningstakere?
L’ADN, Det er også ADN-DATA : Sanntidstilgang til all informasjon om de 5500 toppannonsørene.
Med Doc Markedsføring

Det går denne veien

You may also like

Leave a Comment