Home » Silvio Berlusconi feirer «bryllup» med sin 53 år gamle kjæreste

Silvio Berlusconi feirer «bryllup» med sin 53 år gamle kjæreste

by Connie Nielsen

Odios italienske milliardær, eks-statsminister Silvio Berlusconi, feiret en «feiring av kjærlighet» med et symbolsk bryllup i Nord-Milano i helgen. Ifølge Mail Online var fokuset på den 85 år gamle rikmannen selv og hans elskede kone Martha Feschina.

Innholdet fortsetter etter visning

reklame

Marta Feschina, 32, har vært Silvio Berlusconis kjæreste i to år. Selv om de to ikke er offisielt gift, fant et symbolsk bryllup sted i villaen nær Milano i helgen, hvor alt var som et ekte bryllup.

Bruden hadde på seg kjolen av designeren Antonio Rivas, Berlusconi selv serenadet en kjær i en blå Armani-drakt, det var en mengde gjester som satt på en fin bankett, og en lagdelt bryllupskake med initialene til begge elskere. Mail Online melder at Berlusconi var «glad» den dagen.

I følge bilder lagt ut på sosiale nettverk, feiret denne begivenheten kjærligheten som parlamentsmedlemmer har hatt de siste to årene med den tidligere statsministeren. I 2020 forlot Berlusconi sin tidligere kjæreste Francesco Pascal, som han var syv med, for å bli forelsket i Martha, som forførte den rike mannen med … bokstaver.

Italienske tabloider skriver at det symbolske bryllupet bare delvis tilfredsstiller den unge damen, fordi hun foretrekker et ekte bryllup og konestatus. Fem voksne Berlusconi-barn sies å være motstandere, da et ekte ekteskap ville bety tilgang til Berlusconi-familiens formue, men arvingene nekter å tillate det.

Blant de 60 «bryllupsgjestene» var de fleste slektninger av Martha. Berlusconis bror og «brudgommens» fire barn var til stede, men hans sønn, Pierre Silvio, deltok ikke.

I den sosiale delen av arrangementet ga Berlusconi en serenade til sin elskede (Berlusconi var i sin ungdom en sanger på et cruiseskip), gjestene fikk et bord med mat fra restauranten «Da Vittorio», og på slutten presenterte paret en takkegave – skjerf, klokker og halskjeder.

Berlusconi har vært offisielt gift to ganger i livet, med sin første kone, Karl, fra 1965 til 1985, og med sin andre, skuespillerinnen, Veronica Lario, fra 1990 til 2010. Han er også kjent i Italia som en ekte datter-in -lov.

You may also like

Leave a Comment