Home » Skal Granerud hoppe over verdenscupstarten? Dette er scenariet som spiller inn

Skal Granerud hoppe over verdenscupstarten? Dette er scenariet som spiller inn

by Erlend Loe


PAP / EPA / RONALD WITTEK / På bildet: Halvor Egner Granerud

hk


Halvor Egner Granerud er i kjempeform. Han vinner konkurranse etter konkurranse, men det er mulig han tar en pause snart. Dette scenariet er rapportert av norske medier.

Søndag vant Halvor Egner Granerud sin fjerde verdenscupseier på rad. Han slo den andre Ryoyu Kobayashi med mer enn 20 poeng, og viste sin klare overlegenhet over rivalene.

Nordmannens utmerkede form gjenspeiles i verdensmesterskapet. Etter helgen i Willingen er han allerede 238 poeng foran andreplasserte Dawid Kubacki. Nå flytter VM-karusellen utenlands, hvor det skal arrangeres tre konkurranser (to singler og en duett).

Norske medier melder at Granerud vil gjøre hva som helst for å øke ledelsen over Kubacki i Lake Placid. Med det ville han gå glipp av den siste helgen i syklusen før verdensmesterskapet – i Rasnov. Spesielt siden det kun var planlagt en enkelt konkurranse i Romania for ikke å utsette Granerud for alvorlige tap.

– Det er ennå ikke klart hva vi skal gjøre – sa sportslig leder i norske Clas-Brede Brathen på spørsmål om det.

Alt tyder på at situasjonen vil bedre seg etter konkurransene i Lake Placid. Avlysningen av Rasnov-konkurransen vil hjelpe Granerud med å forberede seg til verdensmesterskapet i Planica, som starter 22. februar.

Les også:
– Stoch kommenterte personalvedtaket. Det skal hjelpe «ekstremløsning».
Det kommer til å bli en uvanlig helg. Nytt format og to konkurranser på en dag

SE VIDEOEN: Denne fanen ble gal. Se hva han gjorde under kampen

Se skihopping i Pilot WP!

You may also like

Leave a Comment