Home » Skam Frankrike forlenges med ytterligere to sesonger!

Skam Frankrike forlenges med ytterligere to sesonger!

by Connie Nielsen

og SKAM har vært gjenstand for flere justeringer rundt om i verden, For en skam med Frankrike er sannsynligvis en av de mest populære, om ikke DEN mest populære. Med 8 sesonger på klokkeslettet, hvorav noen ble helt oppfunnet av franske manusforfattere, snakker vi om en skikkelig hit.

Hver sesong forteller fra en tenårings perspektiv og tar opp ulike emner. Sesong 8 var spesielt interessert i precarity og HIV, men temaer som homofili, transidentitet, fornektelse av graviditet eller til og med funksjonshemming har allerede blitt tatt opp i serien. Fansen er alltid der, og hvis showet forblir underholdning, er det ingen tvil om det For en skam med Frankrike har også en pedagogisk funksjon for publikum.

Vi hørte på France TV Slashs sosiale nettverk forrige uke at serien ville være tilbake i to sesonger til, ikke én! Spørsmålet alle stiller seg er selvfølgelig: hvem skal stå i fokus for handlingen og hvilke temaer vil bli behandlet? Så langt er ingenting annonsert, men vi vet av erfaring at alt kan skje veldig raskt For en skam med Frankrike !

Vi må derfor vente på ny informasjon, men det kan ikke utelukkes at vi vet mer i løpet av svært kort tid… Hold kontakten!

You may also like

Leave a Comment