Home » Skamfull handling: en russisk skistjerne slo en finne som overtok ham

Skamfull handling: en russisk skistjerne slo en finne som overtok ham

by Thure Lindhardt

På herrenes 4 x 7,5 km stafett var det norske landslaget sikre på å vinne, men den ekstremt spente kampen om andreplassen brøt ut. Russlands lag tålte ikke spenningen.

På de siste meterne kjempet russeren Alexander Bolsjunov og representanten for det finske landslaget Joni Maki, som gjorde en sterk spurt og tok sølv, om sølv.

Kort før mål passerte russeren ham. A. Bolsjunov traff motstanderen først, og umiddelbart etter målet stormet han rett på J. Maki og snudde ham til bakken.

Konkurransens dommere mistet aldri et slikt sinneutbrudd av syne. A. Bolsjunov ble diskvalifisert, noe som kostet det russiske landslaget bronse – resultatet til hele laget ble annullert.

24 år gamle A. Bolsjunov er leder for det russiske skilaget. I løpet av karrieren har han allerede vunnet 4 olympiske medaljer (3 sølv og 1 bronse) og 4 sølvmedaljer ved verdensmesterskap.

Det er strengt forbudt å bruke informasjon publisert av DELFI på andre nettsteder, i media eller andre steder, eller å distribuere vårt materiale i noen form uten samtykke, og dersom samtykke er innhentet, må DELFI oppgis som kilde.

You may also like

Leave a Comment