Home » Skandale i Norge. Fotojournalisten trodde ikke sine egne øyne. «Det er litt sjokkerende» fotball

Skandale i Norge. Fotojournalisten trodde ikke sine egne øyne. «Det er litt sjokkerende» fotball

by Catherine Monroe

Den norske seriekampen mellom Sanderfjord og SK Brann fant sted søndag 21. november. Det jevne spillet endte uavgjort 2-2 og ville trolig raskt blitt glemt hvis det hadde skjedd en uvanlig hendelse i prosessen.

Skandale i Norge. En fan urinerte på en fotojournalist som satt ved plenen

En av fansen til de besøkende urinerte på en fotojournalist som satt ved siden av banen. Skadede Trond Teigen sa at urinstrømmen ikke satte ham direkte i bløt, men reflekterte fra gulvet og flekkete skjorten hans. Også folk som satt på tribunen tisset i kameravesken.

De bandt Małysz til dørhåndtaket og deretter til radiatoren. «Jeg ba Hofer om å dobbeltsjekke»

De skandaløse hendelsene endte imidlertid ikke der, da fotojournalisten ble spyttet på under kampen. Jeg snudde meg for å prøve å ta noen bilder. Jeg ville se hvem som spyttet, men så var begge hodene borte og to andre voksne reiste seg og fniste. Det var fryktelig rart, sa han, sitert av aftenbladet.no. – Noen ganger flyr det flasker, men det at noen prøver å tisse på en fotograf som er nøytral i en fotballkamp er litt sjokkerende – konkluderte han. Personen som gjorde dette ble pågrepet av politifolk.

Jadon SanchoManchester United har startet samtaler med en trenerkandidat. Tidligere Barcelona-trener

En moralsk skandale oppsto i Brann Bergen-klubben i flere måneder. Ifølge lokale medieoppslag deltok 12 Brann Bergen-spillere på arrangementet, som endte i en orgie på klubbens stadion. Politiet ble deretter koblet inn i saken. Til skade for spillerne var Brann det dårligste laget i ligaen på den tiden. Klubben har ennå ikke funnet veien ut av bunnen av tabellen og etter 27 runder ligger de på 16. plass på tabellen med 22 poeng. Den siste rivalen, Sanderfjord, er det 13. laget i ligaen som tar 30 poeng.

You may also like

Leave a Comment