Home » Skihopp i Planica i dag: dekning og live resultater fra verdenscupkonkurransen i Planica

Skihopp i Planica i dag: dekning og live resultater fra verdenscupkonkurransen i Planica

by Gunnar Garfors

Klokken 17 starter den nest siste individuelle konkurransen i sesongens verdenscup i hopp i Planica. Fire polakker vil konkurrere ved det enorme objektet, med Piotr Żyła, som kjemper fra pallen i flyklassifiseringen, som leder an. Dekning og direkte resultater av verdenscupkonkurransen i Planica på Polsatsport.pl.

Ved siden av Żyła kom Kamil Stoch, som var best av de hvit-røde i torsdagens kvalifisering og ble nummer 10, Aleksander Zniszczoł, som forbedret sin personlige rekord til 227 meter, og Andrzej Stękała.

SE OGSÅ: Polske hoppere 329 poeng unna rekordresultat

Norges Halvor Egner Granerud hadde allerede sikret seg krystallkloden til den samlede triumfen. Andre er Østerrikes Stefan Kraft, tredje er Dawid Kubacki, som avsluttet denne sesongen tidlig på grunn av konas helseproblemer. Å holde seg på pallen vil være vanskelig for polakken siden Anze Lanisek er bare 79 poeng bak ham. Sloveneren vant kvalifiseringen og er en av favorittene fredag.

Granerud med 380 poeng og styrke med 60 poeng bør kjempe om en liten krystallkule til flyreiser. Żyła er sjette, men bare 39 poeng skiller ham fra tredje slovenske Timi Zajc.

Letalnica-hoppere deltar også i Planica 7-syklusen, som tar hensyn til karakterene som er oppnådd på alle eksamenene. I 2018 vant Stoch i disse kampene.

Det er planlagt en lagkonkurranse lørdag i Planica, søndag går sesongavslutningen med deltagelse av 30 toppspillere fra verdensmesterskapet.

Dekning og direkte resultater av verdenscupkonkurransen i Planica på Polsatsport.pl. Begynner klokken 17.00.

Utenriksdepartementet, PAP

PolsatSport.pl for Android- og iOS-telefoner!

Den siste informasjonen og nyhetene uansett hvor du er.

You may also like

Leave a Comment