Home » Skihopp live i dag – resultatene av verdenscupen Titisee-Neustadt 2022. Polakkene regner med fortsettelsen av serien. Strøm online 10.12

Skihopp live i dag – resultatene av verdenscupen Titisee-Neustadt 2022. Polakkene regner med fortsettelsen av serien. Strøm online 10.12

by Catherine Monroe

VM i hopp – sjekk liveresultater i dag. Den tredje stasjonen i hopp-VM i den nye sesongen er i Titisee-Neustadt. Tre konkurranser vil finne sted fra 9. til 11. desember 2022: to individuelle og ett blandet lag, også med deltagelse av det hvite og det røde laget. I den første, fredag ​​den 2., var Dawid Kubacki. Nedenfor er den viktigste informasjonen om begivenheten fra Tyskland: Hvor kan du se den live (det vil være en nettstrøm), World Cup-program, live resultater.

Etter to helger med hopp-VM har representantene for Polen grunn til å være fornøyde. Rekord fra fire individuelle konkurranser til tre pallplasser: Dawid Kubacki vant to ganger ved åpningen av syklusen i Wisła (han er også leder for «Generalene»), deretter i Ruka ble Piotr Żyła tredje gang.

Hvis ikke Biało-Czerwoni har mistet formen på to uker etter siste konkurranse i Finland, kan de regne med gode resultater i Tyskland i dag.

Fansen venter også på oppvåkningen til Kamil Stoch, hvis resultater for i dag gjør deg utilfreds. Vår mest suksessrike hoppkonkurrent har ikke kommet i nærheten av pallen ennå, han er for tiden nummer 3 på det polske landslaget.


KLASSIFISERING AV VM OG NASJONSCUP


Blandet lagkonkurranse denne lørdagen. Polen er representert av: Kinga Rajda, Nicole Konderla, Piotr Żyła og Dawid Kubacki. Konkurransen starter kl 11:45.

skihopp for kvinner. Fet og vakkert – møt de beste…

Konkurransene i hopp-VM vises tradisjonelt på gratis TV. Direktesendingen fra Titisee-Neustadt kan sees på TVN og Eurosport 1. Online stream er blant annet tilgjengelig på spillerplattformen.

Treneren for det polske landslaget, Thomas Thurnbichler, har plukket ut syv spillere som skal presentere seg i hopp-VM i Titisee-Neustadt. Interessant nok er det ingen endringer i sammensetningen, selv om noen av de ansatte droppet i Ruka World Cup. I Baden-Württemberg vil HS 142-bakken kjempe om gode posisjoner:

You may also like

Leave a Comment